Таксита- сутеньори

0

kolaПоловината таксиметрови шофьори си увеличават доходите като стават дилъри или сутеньори. Това са предимно по-младите в бранша- до 30 години. Докато по-голямата част от заетите в бранша се оплакват от ниския оборот и от мизерията, други са намерили „мекото на хляба”.

Случаите на пребити шофьори напоследък се дължат точно на допълнителните им занимания- най-често не отчитане на продадена дрога. Обикновено дилърството и сутеньорството вървят ръка за ръка. Обслужването на публични домове от таксита става по два начина- изцяло да работи за собственика на бардака или частично.

Тези, които частично обслужват дадено заведение за плътски удоволствия, имат устна договорка със сводника. Ако в колата се качи, например, развеселена компания от подпийнали момчета и искат да бъдат prostitutkiзакарани при проститутки, шофьорът ги води директно при своя човек. От време на време, жриците на любовта го викат, за да ги откара на някой адрес. Проститутките винаги оставят бакшиши. Доходите от тази споготба не са сигурни, но когато ги има са повече от добре- печалбата е между 50-100 лв на вечер, които отиват право в джоба на таксиметърджият. Ако сводникът е доволен, също дава бонуси.

Такситата, които работят изцяло за бардака са най на оферта. Печелят до 200 лв на вечер. Колата е на „стоянката”, докато не я извикат да откара проститутките на адрес. Шофьорът ги чака през цялото време и си ги връща обратно в бардака. От купоните жриците печалят много пари и са доста щедри към таксиджията. Освен че им е шофьор, той е и охрана на момичетата, тъй като няма как да привлече вниманието на ченгетата.

Няколко по-елитни столични бардака си имат лични шофьори за проститутките. skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *