Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Таксиметров шофьор отвлече абитуриентка в Пловдив

Бакшиш отвлече абитуриентка в Пловдив

Разпасан бакшиш отвлече абитуриентка, след като се опита да я рекетира с тридесет лева за два километра пробег, които момичето отказало да плати. Тогава наглецът заключил вратите на автомобила и започнал да обикаля улиците на града, отказвайки да я пусне.

Младата дама била освободена, едва след като съобразила да преметне мародера с измислената история, че баща й е полицай. Това донякъде умилостивило шофьора, който кандисал да вземе само двадесет лева откуп.

Около полунощ, 19 годишната абитуриентка Таня Майсторова си извикала такси от стоянката до ресторанта, където празнували успешното завършване със съучениците си. Тя живеела в село до Пловдив и поради това се разбрала да преспи в своя съученичка от града. Когато колата потеглила Таня усетила, че става нещо нередно.

Бакшиш отвлече абитуриентка в Пловдив

Още с потеглянето, апаратът за отчитане на сумите показал тридесет лева. Тогава ученичката попитала дали това е часовник, на което драйвърът отговорил отрицателно. Когато станало ясно, че става въпрос за пари Таня казала, че няма такава сума в себе си и поискала от него да спре колата. Вместо да се подчини на клиента, таксиметровият отпрашил с пълна газ и заявил, че няма да я пусне, докато не си вземе парите.

Накрая се разбрали да я освободи срещу двадесет лева, колкото имала в чантата си. Момичето обаче се усетило и записало номера на изедника. От фирмата – майка отричат, че имат автомобил с такива номера. Според управителката, много части таксиджии се представяли за техни служители, без да имат нищо общо с фирмата.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=fOaH99hAPac

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *