Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тайнствен обожател ашладиса сливата на Райна

Райна

Изнервен от бездействие тайнствен обожател на певицата Райна, поднесе приятна изненада на всички нейни съседи, като безшумно успя да ашладиса сливата на звездата. Самата тя останала очарована от жеста и споделила, че никога през живота си не е получавала толкова романтичен подарък.

За да се избегнат недоразумения уточняваме, че става въпрос за нежна фиданка, засадена пред блока на Райна. Плодното дръвче било любимото растение на фурията и тя давала мило и драго то да се чувства добре. Загадъчният поклонник обаче не се ограничил само с грижи за младата издънка, а прекопал цялата градинка пред жилищната кооперация и на всичкото отгоре засадил и две дузини с жълти рози. В центъра на композицията забучил и няколко лилави теменужки, до които поставил табелка:

Райна

За тебе, Пиле!

Възрастни комшийки обаче успели донякъде да установят самоличността на сваляча. Според техните наблюдения, мъжът не е действал собственоръчно, а наел за залесяването професионална фирма  – озеленители, които се справили блестящо с поставената задача. Освен това те припомнят, че подаряването на жълти рози може да се тълкува и като покана за орална любов. При всички положения обаче бабичките са очаровани от жеста и са убедени, че човекът не е обикновен работник или недорасъл хлапак, а богат и влиятелен мъж.

Самата Райна изпаднала в захлас, когато излизайки от входа зърнала нетипичния подарък. Според свидетели очите й грейнали от щастие, а вълнението било толкова силно, че след секунди започнали да се чуват бълбукащи звуци от тръпнещото й тяло.

За съжаление подаръкът не оцелял твърде дълго, защото още през първата тъмна нощ, завистници наскубали градинката на Райна и от нея останали само жалки останки. На сутринта комшийките цъкали продължително с език и се чудели кой ли е авторът на грозното дело.

Не бе любов, не бе чудо:

http://www.youtube.com/watch?v=YyXf7xj32vA

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Тайнствен обожател ашладиса сливата на Райна

  1. Joro Отговор

    25.04.2012 в 8:03

    strashna e Raina, ima iylachwane i bliasak , seksapil, no ne wulgarnost kato 100 % ot drugite folk pewici

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *