Тайнствен обожател ашладиса сливата на Райна

2
Райна

Изнервен от бездействие тайнствен обожател на певицата Райна, поднесе приятна изненада на всички нейни съседи, като безшумно успя да ашладиса сливата на звездата. Самата тя останала очарована от жеста и споделила, че никога през живота си не е получавала толкова романтичен подарък.

За да се избегнат недоразумения уточняваме, че става въпрос за нежна фиданка, засадена пред блока на Райна. Плодното дръвче било любимото растение на фурията и тя давала мило и драго то да се чувства добре. Загадъчният поклонник обаче не се ограничил само с грижи за младата издънка, а прекопал цялата градинка пред жилищната кооперация и на всичкото отгоре засадил и две дузини с жълти рози. В центъра на композицията забучил и няколко лилави теменужки, до които поставил табелка:

Райна

За тебе, Пиле!

Възрастни комшийки обаче успели донякъде да установят самоличността на сваляча. Според техните наблюдения, мъжът не е действал собственоръчно, а наел за залесяването професионална фирма  – озеленители, които се справили блестящо с поставената задача. Освен това те припомнят, че подаряването на жълти рози може да се тълкува и като покана за орална любов. При всички положения обаче бабичките са очаровани от жеста и са убедени, че човекът не е обикновен работник или недорасъл хлапак, а богат и влиятелен мъж.

Самата Райна изпаднала в захлас, когато излизайки от входа зърнала нетипичния подарък. Според свидетели очите й грейнали от щастие, а вълнението било толкова силно, че след секунди започнали да се чуват бълбукащи звуци от тръпнещото й тяло.

За съжаление подаръкът не оцелял твърде дълго, защото още през първата тъмна нощ, завистници наскубали градинката на Райна и от нея останали само жалки останки. На сутринта комшийките цъкали продължително с език и се чудели кой ли е авторът на грозното дело.

Не бе любов, не бе чудо:

http://www.youtube.com/watch?v=YyXf7xj32vA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *