Тайни: Лили Иванова яде калиева сол за дълголетие

0

Вече промених начин си на хранене, обяви българската прима Лили Иванова. Досега се въздържах от солта, тъй като тя нанася непоправими поражения на организма, но от известно време си слагам на яденето калиева сол.

На опаковката пише „Сол за дълголетие“. Така че нека си помислят добре тези, които бързат да ме пратят в пенсия, усмихва се тя и обещава да пее още доста години. Дълго време певица номер 1 на България била вегетарианка, но лекарите я посъветвали да яде месо заради костната система. Сега на трапезата й има само телешко, което е много крехко и се доставя специално за нея от екологична българска кравеферма.

Основното, което изисквам от себе си е да не качвам нито килограм. Спазвам свирепа диета, но фигурата ми не е мръднала от години, както всички могат да се уверят, хвали се тя. Лъжа било, че Лили била влюбена в Лили. Аз отлично зная предимствата си, но си зная и недостатъците. В огледалото не виждам съвършената жена, както пишат за мен. Но пък умея да виждам и недостатъците на другите и не им ги спестявам, затова и не ме обичат много хора от професията ни.

Това лято примата отново ще разголи бедра по различни сцени в страната. Тя все още крие ангажиментите си, на въпроса има ли ново гадже, лукаво се усмихва и обещава нов клип, с който да зарадва почитателите си. С колегите си съм била винаги в изрядни отношения, очаквам и те да са в такива с мен, а приказките за милионите, които имам, еми подарявам им ги.

Лили Иванова за себе си. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *