Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Таен свидетел разплита мистерията около убийството на сестри Белнейски – с видео

belneiski1Появата на тайнствен свидетел забави с още два месеца делото за убийството на сестри Белнейски. Според следователят, човекът бил очевидец на събитията от фаталната януарска нощ през 2006, но не съучастник на обвиняемия Лазар Колев. Разследващите попаднали на следите му през юни.

Междувременно, в неделя изтича присъдата на Лазар Колев от 4,5 години за откраднат мобилен апарат. Затова два дни по- рано, в петък, прокуратурата ще поиска постоянното му задържане по обвинение в убийството на Христина и Росица Белнейски. Засега най- стабилното доказателството е открит ДНК- материал под ноктите на едното

Лазар Колев в съда

Лазар Колев в съда

момиче и във влагалището на другата сестра. Според адвоката на Лазар Колев, Марин Марковски пробата е манипулирана.

Една от версиите е, че Малкия Гангстер, както наричат убиеца на сестрите, имал съучастник. Подозренията падат върху заможния му чичо Паун Лазаров, който притежава хлебозавод в Пазарджик. Криминалистите смятаха, че именно в огромната къща на богаташа станало изнасилването и убийството на Белнейски. Генетичен материал обаче не беше открит- прекалено късно беше проверено мястото, където по всяка вероятност бил отнет живота на тийнейджърките.

Разтягането на разследването във времето затрудни събирането на качествени доказателства, които да издържат в съда. Освен генетичния материал, други улики срещу Лазар Колев са : криминалното му досие, в което фигурират изнасилвания и кражби. В нощта на убийството на момичетата, Малкия ганстер бил забелязан в заведение, близо до дискотеката. Освен това, в пандиза Лазар се хвалел на съкилийника си за извършеното престъпление. Поне така твърди съседът му по легло, но е възможно и да лъже.

Родителите на Христина и Росица осиновиха малко момиченце, което да дарят с любовта си. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *