Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Тадаръкова: Ще разнищя докрай истината за Людмила Живкова

Скандалната журналистка се изрепчи на наследниците на Людмила Живкова

Журналистката Светослава Рудолф се изрепчи жестоко на наследниците на Людмила Живкова – Евгения и Тодор Славков, които я обвиниха, че „рови в кокалите” на хора, които отдавна са починали.

Светослава Тадаръкова

Според Рудолф да си прави разследвания е нейно изконно право и никой не може да й попречи да търси истината за публични личности като Людмила и Тодор Живкови.

„И двамата бяха публични личности. Сега е наше задължение да установим какво точно се е случвало в онези мрачни времена и да разкажем истината. Длъжни сме да разберем и ще ровя, независимо дали на някого това му изнася или не му изнася”, отговори бившата Тадаръкова в своята рубрика в „Жените говорят”.

Рудолф е категорична, че не прави глупости, а събира свидетелски показания от очевидци. Заплаши, че ще излъчи цяла поредица от предавания, в които много хора свидетелстват как Людмила Живкова е злоупотребявала с психотропни вещества. А именно това нейно твърдение изкара из нерви Тодор Славков и Евгения Живкова.

Светослава отправи и още една сериозна закана по темата. Твърди, че най – шокиращ е разказът на бившия ни посланик в Мексико Богомил Герасимов, който й разказал много интересни неща.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *