Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сянката на Маргините пада върху поне десетина убийства! – с видео

marginiteВъпреки че братя Красимир и Николай Маринови бяха оправдани за поръчителство на убийствата на Иван Тодоров- Доктора, Никола Дамянов и ген. Любен Гоцев, още редица знакови разстрели на родни мафиоти неофициално се свързват с имената на Маргините. Ето го пълният списък с предполагаемите жертви на СИК:

Васил Папазов. Човекът, който държеше правата за „Мис България” беше разстрелян на през декември 1997 на бул. „Черни връх”. След смъртта му, модна агенция „Визаж” придобива лиценза за провеждането на конкурса за красота. Смята се, че зад Жени Калканджиева, стои всъщност Големия Маргин.

Илия Павлов. Босът на „Мулти груп” е ликвидиран през март, 2003г. Империята на Павлов участва заедно със СИК във вноса на контрабандни стоки в Югославия по време на ембаргото. Говори се, че Илия Павлов изхвърлил Маргините от печелившата далавера.

Косьо Самоковеца. Разстрелян през декември, 2003 в центъра на Амстердам. Две седмици преди това става мелето в дискотека „Ескейп” между хора на Самоковеца и Маргините. Дни по- късно, пред агенция „Визаж” е поставена бомба. Ервин Векер, изпълнителят на мократа поръчка, е виждан в офиса на СИК.

Стоил Славов. Един от основателите на СИК е взривен в асансьора на сградата на „Бул Инс” през януари, 2004. Според експертизата, бомбата може да се постави само от вътрешен човек. Петролният бос е в приятелски отношения с Маджо.

Стоил Славов

Стоил Славов

Димитър Стефанов. До ден днешен съдбата на сина на Венци Стефанов е неизвестна. Момчето е похитено на 6 май 2004. Бащата плаща откуп от 1,5 млн. лева, но синът му така и не

Венци Стефанов вече не вярва, че ще види сина си жив

Венци Стефанов вече не вярва, че ще види сина си жив

се появява. Босът на „Славия” вече е загубил надежда, че момчето му е живо. Венци Стефанов е един от най- близките хора на Младен Михалев.

Бай Миле. Разстрелян в ресторанта на стадион „Славия” през 2004. Скоро след убийството са арестувани и извършителите. Оказва се, че двама от тях са работили за братя Маринови. В последствие един от тях свидетелства срещу бившите си шефове, но показанията му се основават само на слухове.

Георги Илиев. Босът на ВИС-2 е покосен от куршум през август 2005 в Слънчев бряг. Говори се, че е станал жертва на войната между двете групировки. Въпреки това, братя Маринови присъстват на погребението на Георги Илиев. Причината обаче е съвсем друга- да сплашат Николай Цветин най- довереният човек на Главния.

Иван Тодоров- Доктора. Контрабандист№ 1 беше ликвидиран на 22 февруари 2006. По това време братя Маринови са вече в следствения арест. Въпреки това те са основните заподозрени, заради конфликт с Доктора. Смята се, че са поръчали убийството от килията.

Боби Цанков. Радиоводещият беше разстрелян на 5 януари 2010. След по- малко от 24 часа Големия Маргин беше арестуван, но брат му Николай успя да се измъкне и е в неизвестност до днес.

Маргините излязоха „чисти“ от три обвинения в поръчителдтво на убийства.ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *