Сводник уби дете на проститутка с ритници! Причината – майката отказала да работи!

6
3 годишно дете почина след побой във Варна

След 40 дневна кома почина 3 годишният Мартин, който бе пребит от майка си и нейния сводник преди Коледа във Варна. Причина за гибелта на детенцето е мозъчна смърт, която настъпила като следствие на продължителна клинична смърт. Една от основните версии, по която работи полицията е, че детето е било ритано в главата и тялото, защото майка му отказала да работи повече като курва.

Малкият Мартин бил заведен във Варненската болница „Света Анна” на 21 декември от майка си и нейния сводник. Той вече бил изпаднал в безсъзнание, а двамата обяснили, че уж се задавил с храна и припаднал. Тази версия се видяла убедителна на лекарите и полицаите, защото в трахеята на Мартин действително имало храна.

Подутините и синините по лицето на детето сводникът обяснил с „реанимиране и опит да му помогне”

3 годишно дете почина след побой във Варна

Лекарите поставили грешна диагноза при първоначалния преглед. Тогава те сметнали, че малкият има счупен череп и предприели лечение в тази насока. При аутопсията обаче се видяло, че няма такова нещо, но били открити множество следи от предишен побой. Било установено, че преди време са чупени и ребрата на детето, а при постъпването му в болницата се оказало, че е спукано и тъпанчето на едното му ухо и от него изтичал секрет.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. тия и двамата са за разстрел майката – че го е допуснала този извратен болен мозък да докосне детето й , ако пък и тя е участвала просто ще и плюя в лицето, а тоя изрод дето бил „реанимирал“ детето до счупване на черепа и пукане на тъпанчето ако ми попадне ще го режа парче по парче ….. изроди, каква вина имаше този невинен 3 годишен ангел, че му отнехте живота и кой ви дава това право… потресена съм… :((((

  2. Vsichki kurvi imat shodni sudbi – da sa neshtastni robini, zavisimi ot nastroeniqta i prishtevkite na tehnite svodnici, da sa nejelani i othvyrlani ot obshtestvoto i da obirat trohite ot dnevniq „oborot“. Za sujalenie edno nevinno dete e postradalo ot cqlata tazi rabota..

  3. това не са хора,бесете ги ,затвор смъртна присъда не знам направо не мога да се съвзема.Що ма кучко си раждала това невинно създание след като ще го убиваш.Долна измет сте вие дано господ те накаже и нямаш и една минута покой през целият си живот ,който дано свърши в затвора!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *