Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Сводник на майката поръчал убийството на 6- годишният Стефан от Варна

Изнасят тялото на Стефан от деретоОтмъщение на разгневени сутеньори е най- вероятната версия за убийството на 6- годишният Стефан от Варна. Ударът бил насочен към майката Станислава, която избягала от сводника си в Германия и отишла да проституира във Франция.

За убийството на детето вече са задържани трима души, роднини на измамения сутеньор Марин.Според родителите на момчето и полицията, именно те организирали и извършили отвличането на Стефан на 14 май. Първоначалната идея била да искат откуп от майката, за да си възстанови сводникът изгубените пари. Но как се е стигнало до удушаването на детето, все още не е ясно. Арестуваните роми отказват да направят самопризнания, а се

Трима са задържани за убийството на Стефан

Трима са задържани за убийството на Стефан

 опитват да объркат разследващите с разказите си. Няма и категорични доказателства срещу тях.

Майката Станислава избягала от Марин, който я карал да проституира в Дортмунд, Германия. Заедно със сестра си, която също заработвала там, заминала за Франция. Бесният сводник разполагал с телефона на сестрата и постоянно й звънял да заплашва с убийство Станислава.

Сред първите задържани за убийството, бяха бабата и дядото на Стефан. Полицаите се усъмнили в тях, тъй като постоянно сменяли показанията си. Първо твърдели, че им искали откуп, после, че никой не се бил свързвал с тях. В крайна сметка, възрастните хора били освободени, но явно се опитвали да скрият нещо.

Според майката, ако бабата не била съобщила в полицията за изчезването на детето, едва ли е щяло да бъде убито. Явно мъжете, които са от същата махала във Варна, се изплашили, че момченцето може да ги издаде.

От аутопсията стана ясно, че малкият Стефан е бил убит чрез задушаване. Детето не е било насилвано, нито са му взимани органи.

Подробности от Варна за убийството на Стефчо. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *