Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Свирепа снаха не пуска свекървата до тоалетна

Свирепа жена

Свирепа снаха от Шумен бе прокудена за 18 месеца от дома си, заради системен тормоз над своя съпруг. Кръвожадната домакиня редовно си пийвала по някоя и друга чашка с ракия, след което започвала да налага благоверната си половинка с железни юмруци.

Освен това непрекъснато тероризирала и родителите му, с които живеели заедно. Зверството й преминало всякакви граници, когато забранила на свекървата да използва семейната тоалетна и кухнята. Безчинствата на къщовницата обаче не се ограничили само вътрешни мерки, а засегнали и невинни съседи, които ежедневно търпели люти обиди.

Проблемите на младото семейство от Шумен започнали, след като съпругата записала да учи право във Варна. Веднъж усетила романтиката на студентския живот, бъдещата юристка започнала системно да се напива с ракия и да се кара без причина с когото намери. След поредния скандал, който заформила на пияна глава, хубавицата решила да търси правата си, надъхана от последната лекция по право.

Съд

Тя първа подала молба в съда, но след като направила това, в системата веднага постъпили жалби от нейния съпруг и родителите му. Когато делото било насрочено, жената не се явила пред магистратите, а изпратила свой адвокат. Съпругът, майка му и баща му обаче се появили сплотени в съдебната зала и разкрили позорната истина около поведението на шавливата булка.

От показанията им станало ясно, че на втори март т. г., студентката се появила вкъщи малко преди обед, пълзейки на четири крака. Въпреки състоянието си обаче отворила още едно шише с ракия и продължила да се налива. По някое време се присетила да извика за компания неин близък познат и когато последният дошъл, купонът се развихрил с пълна сила. Бабата напълно изгубила контрол над ситуацията и алармирала сина си.

Мъжът веднага дотърчал вкъщи, за да озаптява жената, но дипломацията му претърпяла пълен провал. Освен че бил позорно изгонен от кухнята, той бил зверски наритан в кокалчетата и то пред очите на смаяното им дете. Хората се видели в чудо и решили да се обърнат за помощ към полицията.

Униформените набързо се ориентирали в обстановката и прибрали скандалджийката в изтрезвителното. Когато главата й се поизбистрила я пуснали да се прибира, но само след два дни невястата заформила същия цирк и отново се озовала в кауша, като този път получила и предупредителен протокол.

В крайна сметка съдът взел решение да изгони виновната И. С. за 18 месеца от семейното жилище, както и да заплати двеста лева глоба за злодеянията си. За 18 месеца са отнети и родителските й права, защото магистратите приели, че детето също е станало жертва на домашно насилие, защото грозните сцени се разиграли пред невинните му очи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=KppjLQyCfmI

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

4 кометара за Свирепа снаха не пуска свекървата до тоалетна

  1. Ябун Отговор

    15.04.2012 в 23:04

    Такива ли образи идват във Варна да учат право? Пази Боже от такива юристи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *