Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Свидетелите срещу “Килърите 3” зад 10 убийства

За част от убийствата все още се търсят доказателства

За част от убийствата все още се търсят доказателства

Станислав Ангелов – Сиси, Николай Николов – Шатката и Асен Китанов – Психото са извършили общо над 10 убийства. Част от тях са доказани, за други се търсят доказателства, а много от престъпленията им дори не са регистрирани, твърди запознат с делото „Килърите 3„.

Николай Николов - Шатката

Николай Николов – Шатката

Като лидер на бандата за мокри поръчки е арестуван бащата на Райко Кръвта Васил Станков и десетина негови приближени от Перник. Те са задържани по показания на Сиси, Шатката и Психото, които твърдят, че са убили Теодор Неофитов – Ханс. Както пресата разкри преди време, за разстрела на Ханс още през 2008 година е арестуван серийният убиец Сиси, но е пуснат след 3 месеца.

Документите на жертвата и негови лични вещи са открити у Ангелов. Сиси лежи в затвора за 4 убийства Шатката е осъден за едно – това на пернишкия наркодилър и конкурент на Васил Станков Николай Христов – Хайо, а Психото – за убийството на бизнесмен от Кюстендил преди 15 години.

Тримата обаче имат в актива си още убийства, твърдят запознати с деянията им. Психото е член на Бандата на чуковете на Таки, а другите двама са бивши членове на „Килърите 3″. Не е изключено след края на разследването свидетелите срещу съратниците си в миналото също да се окажат с обвинения за убийства и да станат част от бандата.

Най-свиреп от тримата свидетели е Николай Николов – Шатката, за когото се твърди, че е изпълнявал мокри поръчки на покойния Райко Кръвта още от 2001 година. След смъртта на боса в продължение на няколко години той се крие от правосъдието, защото има влязла в сила присъда.

Станислав Ангелов - Сиси

Станислав Ангелов – Сиси

Една от предполагаемите му жертви е Стефан Назъров – Брежанеца, който се води безследно изчезнал. За неговото убийство обвинения имат членовете на „Килърите 3″, които са в ареста, но когато е извършено престъплението, свидетелят Шатката е част от тази група и все още са в добри отношения.

Безследно изчезнал от няколко години насам се води и Владимир Стоянов – Малкия Цимбик, от Владая. Той също е имал конфликти с бандата на Райко Кръвта, а из Перник се говори, че именно Николай Николов-Шатката е поел мократа поръчка. За взрив в къщата на Малкия Цимбик подсъдим беше Димитър Вучев – Демби, но обвиненията срещу него не издържаха в съда Демби и братът на Калоян Стоянов – Големия Цимбик, са имали непреодолим конфликт през 2003 г. Освен това Шатката е подозиран в още 5-разстрела, предимно на наркоди-лъри и лихвари от средните нива в Перник.

„Сложната плетеница от убийства, поръчители и жертви няма как да се разплете за няколко месеца. Очакват се изненади в това дело“, категоричен е запознат с разследването.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Свидетелите срещу “Килърите 3” зад 10 убийства

 1. Перник Отговор

  31.12.2016 в 11:40

  Теодор Неофитов – Ханс е убит:
  От Шатката,Сиси и бащата му.
  Такава група „Килъри-3“
  Не съществува.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *