Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Свидетел на атаката срещу Доган: Нямаше пълнител в пистолета!

Според съветник от БСП, опитът за убийство е инсценировка

Нападение над Ахмед Доган

Нападение над Ахмед Доган

Митхат Табаков, който е делегат от осмия конгрес на ДПС и непосредствен свидетел на нападението над партийния лидер Ахмед Доган разкри, че според неговите наблюдения газовият пищов на атентатора Октай Енимехмедов не е бил зареден!

Съгласно неговите твърдения, оръжието е било без пълнител и е имало един единствен патрон, навярно поставен в цевта. От това можело да се направи основно заключение, че Октай е бил уверен, че ще постигне успех още от първия изстрел и ще съумее да постигне замисъла си срещу Ахмед Доган.

Митхат Табаков

Митхат Табаков

„При обезвреждането на нападателя, оръжието му падна на земята и не беше прибрано веднага. Пистолетът остана между краката на Рамадан Алтай” – разказва Митхат Табаков и допълва, че тогава се оказало, че в него няма пълнител. Впоследствие бил намерен само един патрон, но не в цевта, а на неголямо разстояние от самото оръжие. Допуска се, че именно този куршум е бил поставен в дулото.

Общинският съветник от левицата Георги Кадиев пък излезе със своя версия за атентата и в личната си Фейсбук страница, сподели мнението си за случая. Според него всичко е само една много умела инсценировка и в подкрепа на своята теза, Кадиев изреди седем категорични доказателства.

Георги Кадиев

Георги Кадиев

На първо място нападателят е бил снабден с пропуск за осмата конференция на ДПС. От партията незнайно защо отказали охрана от НСО, а според Кадиев това е направено, за да не се пречи при разиграване на инсценировката.

На трето място били отказани скенери за оръжие, които по принцип са задължителни за мероприятия от подобно естество. Четвъртият по сила довод е фактът, че пистолетът е бил газов, защото ако са използвали истински лесно е можело да се стигне до трагедия. Самата реакция на Ахмед Доган не показвала толкова голяма изненада и той по – скоро реагирал като „барета“, вместо да изпадне в шок, както се полага според мнението на Георги Кадиев. Най – важно от всичко е, че Октай е от партия, създадена от отцепници от ДПС.

„Поправете ме, но за мен цялата работа е театър” – отбелязва общинарят от червената партия.

Видео с нападението над Ахмед Доган

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Свидетел на атаката срещу Доган: Нямаше пълнител в пистолета!

  1. Art Отговор

    20.01.2013 в 9:30

    ДПС Театър на палячовците!

  2. нел. Отговор

    20.01.2013 в 14:15

    Стига с тея турски серияли писна ми!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *