Светльо Хиподилски става президент! – с видео

0

vitkovВокалът на „Хиподил” Светльо Витков ще се кандидатира за президент! Устатият певец и автор на култови хитове като „Кой намаза с лайна” и „Бате Гойко” вече събира подписи за включването си в надпреварата за „Дондуков” 1. Кандидатурата му е издигната от Асоциацията на потребителите на интернет услуги.

svetlio_hipodilВитков заяви, че по нищо не отстъпва на досегашните президенти – Желю Желев, Петър Стоянов и Георги Първанов. Първото предизборно обещание на скандалният изпълнител е, че няма да убива животни. Светльо признава, че няма достатъчно средства, за да се бори с кандидатите на политически партии, но пък ще даде всичко от себе си. Това е още един коз

Светльо вече събира подписи за участие в изборите
Светльо вече събира подписи за участие в изборите

за смелчагата – поне ще е сигурно, че зад него няма да крият съмнителни бизнесмени. Нито пък „Българската Коледа” ще бъде опорочена от разголени чалга звездички.

Освен като фронтмен на „Хиподил” и „Светльо and the legents”, Витков се изявява и като писател. Има издадени до момента три книги. Светльо се пробва като водещ на няколко тв. предавания, които обаче не бяха особено успешни.

Мераци за президентския пост досега обявиха и други култови образи от родната

Витков - певец, текстописец, писател, философ, водещ и ПРЕЗИДЕНТ!
Витков - певец, текстописец, писател, философ, водещ и ПРЕЗИДЕНТ!

действителност. Иван Славков – Батето, който откровено недолюбва настоящите управници и се закани да ги размаже на изборите. Проф. Юлиан Вучков също търси варианти да се включи в надпреварата, но засега не се е намерила организация, която да го издигне. Прословутият Алексей Петров пък го увърта с оправданието, че ще опита само ако Бойко се кандидатира. Но ако все пак се реши, със сигурност Витков ще вземе повече проценти от него.

Най- новият хит на Светльо and The legends – „Боли ме гъза“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *