„Свестен прокурор“ измъкна задържан за изнасилване на деца от затвора

0
Стоян Златния

След повече от десет месеца в следствения арест по обвинение в склоняване към проституция на малолетни, скандалният Стоян Златния е прехвърлен в психиатричната клиника в Ловеч, където е подложен на лечение. За това разказва жена му Цветанка Петрова, с която са заедно от 1996 година. Двамата имат две момченца, едното е на шестнадесет години, а другото на година и девет.

Цветанка припомня, че Златния е закопчан след обвинението на малолетни момичета заявили, че е бил интимно с тях срещу заплащане и ги е уговарял да станат проститутки. Според жената, обвиненията са скалъпени от майката на едното девойче, която опитвала да рекетира Стоян с 10 000 лева.

Стоян Златния

По мнението на Петрова, властите се интересували само да натикат мъжа й в затвора, без да се интересуват дали въобще съществуват някакви доказателства по това дело, без да ги е еня виновен ли е всъщност или не. За тяхно щастие обаче се намерил прокурор който доказал, че колегите му от държавното обвинение не са си свършили добре работата и е поел случая в свои ръце.

„Хубавото е, че се намери свестен прокурор, който намери купища грешки в обвинителния акт на колежката си Соколова, която впоследствие отстраниха от делото. Върнаха всичко за доразследване именно заради тези грешки, които водят до ограничаване правото му на защита” – разказва Цветанка.

Тя допълва, че Стоян не е добре със здравето и това е наложило преместването му в психиатричната клиника в Ловеч, където да го лекуват. По мнението на лекарите обаче, най – добре щял да се чувства в домашна обстановка, защото в арестантския лазарет се чувствал неудобно и притискан.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=jpBp94X0aAE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *