Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Свещеници от Петрич захванаха бизнес с марихуана

Духовниците смениха спасението на душата с нирвана

Отец Иван Иванов

Отец Иван Иванов

Поредният скандал около родната църква е на път да разбуди народното недоволство. Днес стана ясно, че свещеници от петричкия край са си спретнали истински наркокартел по колумбийски стереотип и не само отглеждат марихуана, но дори продават готови за пушене цигари в храмовете!

Излишно е да споменаваме, че странната преквалификация на светите отци се дължи на страхотния недоимък, от който страдат както и всички останали българи. Хора от средите разкриват, че в момента заплатата на един редови свещеник е около 400 лева, което е крайно недостатъчно за водене на нормален живот.

марихуана

марихуана

Информацията за новия бизнес на поповете бе оповестена от отец Иван Стоянов, който обслужва няколко села от региона около Петрич. Той разказва, че колегите му масово сеят индийски коноп, за да издържат на кризата и да оцелеят финансово. Защото преди години се намирали милостиви баби които дарявали храмовете с пари или храна, но сега вече нямало такива помощи, поради тоталното обедняване на народа.

Според сведенията на попа който твърди, че сам отглежда марихуана, на месец можело да си изкараш допълнително по около 2 000 лева. При тях обаче имало въведено задължително правило, че не могат да принуждават никой да си купува трева сам и винаги трябва да са коректни в отношенията си с хората.

Богобоязливи граждани пък заявиха, че са потресени от новината и дори отказаха да повярват на разкритията, направени от отец Иван Стоянов. Сред обществото се наложи мнението, че „новините” за марихуаната са спретнати от противници на православната църква, които всячески се стремят да я изложат и очернят в очите на хората.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Свещеници от Петрич захванаха бизнес с марихуана

  1. м232 Отговор

    01.09.2013 в 21:59

    Но кой ги е възпитал така, кой им е отец наставник

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *