Свалят Николета от ефир заради ужасно нисък рейтинг

0

Николета номиниранаНовината, че Николета Лозанова напуска ТВ7  шашна немногобройната й публиката, тъй като плеймейтката изобщо не е коментирала някаква вероятната възможност да слезе от екран. Бомбата пусна Нели Рангелова, която къде нашега, къде наистина,  обяви това абсолютно сериозно в ефир,  твърди HotArena.net.

„Чух отнякъде, че ще сменят водещата на предаването и  мисля да се кандидатирам“, заяви със смях Нели пред колегата си Георги Христов. „Тогава значи ще го прекръстим и ще се казва „Поверително от NR“ веднага  влезе в тон певецът и двамата се разсмяха.

В  последно  време рейтингът на Николета и поверителното й предаване върви сериозно надолу, а събеседниците й, с които други взимат интервюта, защото тя се страхува да застане срещу тях, не казват нищо интересно, защото всичко е на запис, а импровизираните водещи заекват и не си дават голям труд да изтискат нещо от тях. Водещата пък освен да обикаля бутиците в София, Рим  и Милано, изобщо не изненадва зрителите с нещо пикантно или сензационно.

Предвид всичко, което се случва или по-точно не се случва на екрана, не е учудващо, че Лозанова Николета може и да слезе от ефир.

Засега слуховете  не са официално потвърдени от продуцентите  Иван и Андрей, но телевизията е доста известна с неочакваните си рокади. По този начин преди време от мястото на тв водеща излетя и Камелия, а след нея и заместничката й Вихра бе уволнена изненадващо. Освен това е публична тайна, че Иван и Андрей не харесват Николета и открито й се подиграват и я наричат телевизионно недоразумение.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/yfmivNdRJoM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *