Ще свалят гащите на Цеце да проверят дали не е мъж!

2
Цеце Орешкова
Цеце Орешкова

Все още има съмнения, че е професионален травестит

Месец след края на „Биг Брадър”, най – недоверчивите фенове на предаването все още се чудят и маят, дали новоизгрялата звезда Цеце Орешкова е истинска жена или отлично дегизиран травестит. Въпреки че родния интернет напоследък бе залят със снимки на македонската красавица, у голяма част от хората така и не можа да се изгради реална представа какво всъщност е тя.

Цеце Орешкова
Цеце Орешкова

Странно или не, но има хиляди българи, които застават категорично зад мнението, че тя не е жена и упорито продължава да крие истинската си сексуална ориентация. За да се сложи край на нападките и зловещите клюки, мнозина предложиха най – накрая да си покаже „онова в гащичките” и да осветли обществото относно истинския си пол.

Нахалството на досадниците надмина всякакви граници и дори личният профил на Цеце Орешкова във Фейсбук бе потопен от нецензурни предложения. Като коментари под нейните снимки бяха изпоствани десетки обидни реплики, които имат за цел да я провокират и смажат психически.

Македонката обаче засега успява ловко да се измъкне от неудобните въпроси и коментира, че без хейтъри светът ще е твърде еднообразен и сив. Тя дори благодари на враговете си, защото техните обидни изказвания я правели по – силна и я карали да добива още по – голяма вяра в себе си.

Странен обаче е фактът, че Цеце Орешкова така и не отговори в прав текст на основния въпрос – дали е жена или мъж. По този начин тя не опроверга твърденията на злоезичниците, но също така не ги и потвърди. Какъв ще бъде краят на тази история тепърва предстои да видим, а докато Цеце не лъсне върху кориците на някое еротично издание, никой няма да е в състояние да отговори категорично.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=R–me2pbE2M

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *