Суперподарък изненада Алла Пугачова, вече има хеликоптер

0

Алла ПугачоваИзвестната руска певица Алла Пугачова получи необикновен подарък за 64-я си рожден ден.

Доста по-младият й пети съпруг Максим Галкин й подари собствен хеликоптер. Тъй като примата на руската естрада няма свидетелство за правоуправление, Галкин й осигурил и летец на разположение. Той даже направил малка писта край огромната си къща в село Гряз край Москва, където живеят двамата.

Дълго се говореше, че Максим се е оженил за певицата заради парите й, но той е не по-малко богат от нея и знае, че не е включен в завещанието й. Там фигурират дъщерята на Алла и внуците й. Алла мъжВъпреки това двойката е от доста време заедно и по всичко си личи, че са щастливи. От известно време певицата се е оттеглила от сцената, а причината е заболяване на гласните струни. Тя даже си направи операция в израелска клиника, но явно гласът й не можа да се върне в предишния си омагьосващ публиката тембър. Пугачова все още участва в концерти, но изпълнява една, максимум две песни. Лекарите я предупредили да пази гласните си струни, защото трудно ще могат да ги възстановят.

Покрай тези операции тръгнаха слухове за какви ли не страшни диагнози, но певицата си е жива и здрава. В момента тя се е преквалифицирала като жури и участва в различни риалити формати. Най-популярният носи нейното име – Факторът А и е един от най-гледаните в Русия. В него се търсят млади таланти, а победителят гарантирано започва самостоятелна кариера и става известен.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7jDyxX3DKxo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *