Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Супермаркетите изхвърлят меса с червеи и прокиснали сирена- ромите ги продават по дюкянчета!

роми5В София няколко месеца пламти война между цигански банди и двата големи супермаркета в близост с гетото Факултето. Напрежението дотолкова се е обострило, че се налага намесата на полиция. Ченгетата бдят над работниците в магазина и контейнерите, в които те изхвърлят некачествената стока.

Обитателите на циганската махала в открили, че кофите за боклук, в които супермаркетите изхвърлят стоките с изтекъл срок на годност- развалени колбаси, меса с червеи и прокиснало кисело мляко, не са защитени. И решили да се възползват от намалението. Започнали да събират покритата с мухъл и разложена стока. Само изчаквали да се изхвърли боклука и най-безцеремонно отивали да го приберат.

Мургавите брадъри дори влезли в схватка с шефовете на търговските обекти. Настоявали вместо да хвърлят помията на боклука, да им я дават. Собствениците културно им обяснявали, че не е редно да им подаряват негодната стока, тъй като може да е опасно за здравето им. Ромите се хилели и им доверили, че консумират дълго време брака и нямат никакви проблеми.

Циганите дори завъртели бизнес с изхвърленото. Подбирали опакования болестотворен боклук и го препродавали на дюкянчетата в махалата. А те на свой ред го пускали за продажба с големи намаления.


Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *