Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Супер! След 135 години вземаме Европейски заплати!

Пари

Поредните блестящи изказвания на министри от управляващата партия хвърлиха в потрес целокупния български народ, зяпнал в захлас от очакване за светли дни. Обеднелият като гола пушка нашенец, за сетен път получи едни ярки звезди в очите, слушайки бодри обещания за богата трапеза и осигурено бъдеще.

Социалният министър Тотю Младенов този път надмина дори и опозицията като заяви, че в следващите години минималната работна заплата щяла да скача с по цели 20 лева годишно. Много пари, ей! Повече от достатъчно! Ще си натъпче джоба беднякът, та ще задмине и американци, и англичани и германци! Ни – кой да няма пред него! Простата сметка обаче показва, че с тези темпове на нарастване, доходите ни ще се изразвнят с тези на западноевропейците точно след 135 години. Точка.

Тотю Младенов

Министърът  спомена и пенсионерите, които пък щели да получават преизчисления върху възнагражденията си за прослужени години в размери на цели 2 %, колкото била и инфлацията у нас. Хубаво, ама инфлацията е толкова съгласно официалните данни, изнасяни да замазват очите на хората. Според специалисти обаче, обезценяването на българския лев всъщност е повече от 30% годишно, а истината умишлено се прикрива от бюрократичния апарат който нито Борисов, нито Цветанов могат да озаптят, въпреки желанието си.

Като капак на всичко, министър Младенов отчете и нарастване на доходите, което макар и малко, било достатъчно, за да помогне на хората. Явно министърът съвсем не е запознат с фактите от черната действителност на трудовия пазар – че в България все още има хора, които ряботят за по 150 лева на месец (не на седмица или на ден), без да са здравно или пенсионно осигурени. Наказани няма.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=F4Qm_2BR-G8

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Супер! След 135 години вземаме Европейски заплати!

  1. Баба Меца Отговор

    29.04.2012 в 9:38

    доходите ни ще се изразвнят с тези на западноевропейците точно след 135 години……………ако в Европа спрат всякаква работа,производство,развитие с една дума спрат да живеят.С кого тогава по дяволите ще се изравняваме.Другият вариант е да ни гласят да работим до 125 год.за да дочакаме светлото ббъдеще????????????????????

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *