Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Супер джаджа състарява уискито

Супер джаджа превръща уискито в първо качество

С високо качествено и отлежало уиски вече всеки може да се сдобие, без да му се налага да чака цяла вечност с помощта на новото изобретение на химикът Оривил Тайлър. Гениалният изобретател е направил уред, чрез който  може да се сдобием  хем с тънкажно, хем  с хубаво уиски. Лошата новина обаче  е,  че за момента супер джаджата не може да се ползва от всеки в домашни условия, но все пак надежда има. Ученият  реализира чрез изкуствен метод отлежаването на любимата на мнозина алкохолна напитка – уискито и така няма нужда да се бъркаш много на дълбока или да чакаш сума време, за да се сдобиеш с превъзходен отлежал вкус.

Дегустатори потвърждават ефекта от джаджата на Оривил Тайлър

Неповторимото устройство на  Оривил Тайлър стимулира стареенето на алкохолната напитка за отрицателно време чрез кислород. Супер джаджата на химика вече е тествана  от някои от най – утвърдените дегустатори и всички са единодушни, че  ефектът върху евтиното уиски е неповторим, а вкусът му значително подобрен.

Все пак специалистите обаче отчитат, че отлежалото по  – естествен път уиски е за предпочитане, но за момента не е ясно дали в това тяхно становище не стои все пак бизнес основание.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *