Супер Бианка мие чинии в САЩ

0
Супер Бианка емигрира в САЩ

След като опосумите Иван и Андрей успяха да извлекат максимално от чара на Супер Бианка,  бързо се отърваха от нея и  на хубавицата,   и се наложило да си пробва късмета зад граница. Боряна Цветкова както е истинското име на блондинката използвала последните си парички, за да си купи билет за САЩ с надеждата, че там ще успее да стабилизира окаяното си финансово състояние. Театралката се е съгласила да заработва на чужда земя като миячка на чинии в популярен ресторант в Манхатън.

Годеникът й Георги също само я подмами със сватба в Лас Вегас, а бързо я разкара

Русата фурия никак не била придирчива по отношение на работата и само се надявала с честен труд зад граница да успее да натрупа дебела пачка. Актрисата от руски произход била адски огорчена от шоу бизнеса у нас,  който въобще не отчел множеството й качества,  същото се отнасяло и за театъра ни, където с пълна сила царяла шуробаджинащината.

Припомняме ви,  Супер Бианка се бореше с все сили да остане в България поне заради годеника си Георги, с който я сватосаха отново вездесъщите опосуми, но  в крайна сметка и той като приятелчетата си се възползва от услугите на хубавицата, завъртя й главата и я изостави с разбито сърце и пропилени мечти за светло бъдеще. Приятелите на Боряна обаче споделят, че тя е  истински добър и борбен човек,  и ударите нанесени й у нас от Иван и Андрей далеч не били способни да спрат нейния устрем.

Иван и Андрей умело се възползваха от услугите на Супер Бианка и после бързо я разкараха! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *