Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Лъжкиня! Сълзите на Деси Слава за Зарко се оказаха крокодилски, имала си ново гадже

Деси сгушенаБлизо три седмици фолкпевицата Деси Слава мокреше къщата на Биг Брадър с горещи сълзи по изгубената си любов – ММА-боеца Светлозар.

Всички съквартиранти до един й съчувстваха, дори Евгени Минчев разтвори обятия и започна да я утешава. В мига, в който Големият брат вкара бившия й в Къщата, всички се обединиха да ги съберат отново и влязоха в ролята на сватовници.

Защо си дошъл, като не ме обичаш? Какво правиш тук? Защо влезе – ридаеше Деси и гълташе чаша след чаша вино, докато се насвятка до козирката. Преди това тя беше обяснила на всички, че той я оставил, защото тя отишла в „Пайнер“ и избрала кариерата пред него. Толкова много го обичах, а той ме предаде, разправяше на всеки, който иска да я чуе, певицата.

Големият брат обаче им спретна една игра от типа на „Море от любов“ с цел да ги сдобри. Те трябваше да отговарят на едни и същи въпроси, без да чуват другия, а да отгатват какво е казал. Оказа се, че са идеална двойка и имат над 90 процента съвпадение в отговорите. Единственият въпрос, който издъни всичко беше: Има ли си Деси нов приятел? Зарко отговори с категорично не, а тя след кратко колебание с да.

В Къщата сякаш избухна бомба. Съквартирантите онемяха и не можаха да реагират. Зарко буквално се сгърчи като спукан балон, опита се да запази гордостта си, но лицето му се изкриви от чувства. Той попита камерите ли да изпотроши или нещо друго в къщата. След което легна отчаяно на леглото си.

Ама аз мислех, че ти си мислиш, че имам друг и че ще отговориш с да и казах да, за да не провалим мисията, опита да се оправдае Деси. А когато Зарко излезе от хола, смънка пред съквартирантите. Е, какво, да го чакам ли? Цял живот съм го чакала. Четири години! Той прекарваше в Лос Анжелис по два-три месеца два пъти годишно. А аз чаках. Много го обичах и търпях всичко. А той не поиска да ме чака, като се преместих в „Пайнер“. Ставаше дума за няколко ангажимента в повече в месеца. Какво толкова?  И като ме остави преди половин година какво очакваше? Че ще стана монахиня ли? И аз съм човек! Имам си приятел, но не е голямата ми любов. Просто така – за разтуха. Той също се разтушава с девойчета за по една нощ!

Смаяните съквартиранти пак започнаха да я утешават, но Деси беше неутешима.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *