Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Студентките вече си продават не само телата, но и косите – 300 лв. за перчем

Естествените коси са най - предпочитаните от суетните клиентки

Естествените коси са най – предпочитаните от суетните клиентки

За нова мода сред студентките издават от фризьорските салони, момичетата масово продават косите си за смешни пари. Естествената коса на закъсалите студентки върви от 150 до 300 лв, от която по – късно се възползват суетните заможни дами и мутреси на три пъти по – висока цена. Това става ясно от ценоразписите в най – популярните студия, които си набират закъсали студентки,  навити да услужат на суетата на безценица. Въпреки че удоволствието да обогатиш гривата си  с естествена коса е доста скъпо на пазара имало глад.  Най – редовно с опашките си се сбогували студентките, които не могат да си платят наема или не им достигали  пари, за да си платят семестъра, клюкарстват за своите жертви във   фризьорските салони.  Всъщност европейската коса била и най – търсената и качествена дори на световния пазар. За съжаление на момичетата, които са решили да се сбогуват с буйната си грива обаче цената, която им предлагат от студията, за да ги острижат като момчета няма нищо общо с тази, ако са на мястото на клиент, които иска да  обогати обема на гривата си.

Най - често студентките, които са закъсали за пари, продават на безценица косите си

Най-често студентките, които са закъсали за пари, продават на безценица косите си

В българските салони обикновено няма значение дали продаваната коса е къдрава,  или права,  дори дали е  боядисана,  или с естествения си цвят,  важното е да е дълга обикновено поне 55 см. Разбира се, ако косата ви е естествена и добре поддържана може да се вредите за най – високата тарифа 300лв нищо, че независимо от лошото й качество тя ще бъде присадена на дадената суетна клиентка за минимум  900 – 1000лв.

Освен това поддръжката на чуждата коса също си е вип удоволствие и то само временно, защото след 6 месеца присадения косъм вече има ужасяващ вид и суетната клиентка трябва да плати, за да бъде премахнат или на негово място да блести нова лъскава коса от закъсали финансово студентки.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *