Студентки съдят Милото за измама

1
Калин Сърменов
Калин Сърменов бил мошеник

Калин Сърменов, по-известен като Милото, съвсем е превъртял покрай героя си в „7 часа разлика“. Той се е вживял в ролята на мутра, а разказът на 1 студентка потвърждава това. Новият шеф на Сатиричния театър е забъркан в схема за измама, а потърпевшите са млади студенти.

Младо момиче от Пловдив, разказва историята си как е измамена от Калин Сърменов. Преди около месец, пловдивчанката си е търсела квартира близо до Софийския университет. Неин познат я запознава с Калин, в ролята му на наемодател. Милото имал жилище на булевард „Патриарх Евтимий“, като оферирал студентката за наем от 400 лв. Тя разбира се е приела предложението, защото мафиотът от култовия сериал й бил любимец. Калин Сърменов е предложил на момичето да не сключват договор, защото било просто формалност. Пловдивчанката пак се съгласява, защото му е вярвала, след като е известен актьор и  бизнесмен. И така, тя дава 400 лв. за наема, както и 1 месец предплата – общо 800 лв. Всичко било уредено и студентката се настанила в квартирата. След седмица обаче, се появява Калин с още негов приятел, който приличал на охрана. Актьорът дал на момичето ултиматум да се изнесе до 2 дена, а причината била, че не я харесвал като наемателка. Пловдивчанката останала стъписана и нямала избор. Събрала си багажа, а след като поискала да й бъдат върнати парите получила отговор, че няма сключен договор и няма и пари.

Момичето е останало потресено от случая и се оплакало в интернет форум. Оказва се, че не е единствената. Същата съдба е сполетяла и момиче от Плевен, преди около 2 месеца. Сега „изгорелите“ студентки са се обединили и търсят други жертви на схемата на Милото. Момичетата са се заканили, че ще го съдят, но щом няма договор, едва ли някой ще им обърне внимание.

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *