Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

ГЕРБ пуснаха слух, че протестиращите студенти играят за Реформаторския блок

студентски протаст3Нова група във Фейсбук, наречена „Ранобудните студенти“,  излезе със специална декларация, в която се разграничи от протестиращите. В началото на протеста ние ги подкрепихме, защото мислехме, че заставаме на страната на демокрацията, прозрачността и гражданското управление. Лозунгите в началото бяха съвсем приемливи и пиперливи – „Кой назначи Пеевски“ в смисъл кой управлява задкулисно държавата. Ние подкрепяме и протестиращите всяка вечер.

Но когато си направихме труда да проверим кой застава зад нас и ни подкрепя, внезапно осъзнахме, че сме употребени. Зад този наш протест веднага се наредиха преподаватели, чиито имена са свързани с Иван Костов и СДС. Поровихме из интернет и видяхме, че зам.ректорът г-жа Милена Стефанова е била в листата на СДС за общински съветници. Освен това тя е в една фондация на Надежда Неински. Г-жа Стефанова е управител и в Сорос – център, където задено с други подкрепящи ни работят с небезизвестана Саша Безуханова!

Проф. Калин Янакиев, който също ни подкрепи и даже изнесе революционна реч се оказа един от управителите на фондация „Демокрация“.  Друг управител там е Александър Божков, който пък е  управители и на „Типинг пойнт“ , фирма на Иво Прокопиев. Там са бившият  премиер Филип Димитров, Надежда Михайлова,  Екатерина Михайлова  и Иван Костов . Zemanta Related Posts Thumbnail

Можем да изброим и други подкрепящи ни. Открихме цялата информация лесно – в Гугъл. И разбрахме, че сме употребени. Особено когато на третия ден колегите ни започнаха да искат оставка на правителстото и   разпускане на Народното събрание. Тогава видяхме, че нашия опит за честност и прозрачност в управелнието на страната умело е бил използван да бъде свалено това управление и на власт на дойдат Реформаторският блок и олигархът Иво Прокопиев.    Затова днес се разграничаваме от протеста, защото не искаме да бъдем употребени.

Подло е исканията на млади хора да бъдат веднага употребени за лични цели. Ние се разграничаваме от сегашния протест и призоваваме всички  политици от всички партии да не ни пречат с „подкрепата“ си, призовават ранобудните студенти.

Skandalno.net обаче пита: Дали пък горната декларация не е  поредния подъл опит на ГЕРБ да разсее съмненията на обществото, че именно те стоят зад меко казано неадекватния протест на студентите. Най-елементарния въпрос, който бихме могли да си зададем е: Чии интереси обслужва студентския протест, кой е по-заинтересован от предсрочни избори. Наскоро сформирания Реформаторски блок има твърде много организационни проблеми за решаване и със сигурност едни евентуални избори още тази пролет не им влизат в сметките. Трогателни са опитите на крадливата пасмина от ГЕРБ да се извиват като змии и подмолно да създават конфликти и напрежение, за които да обвиняват трети лица. Само че философът го е казал. А ние ще ви го повторим господа ГЕРБ-ери: Можеш дълго време да лъжеш и манипулираш един човек, можеш и за кратко време да лъжеш много хора… Но да лъжеш много хора за дълго време – това е невъзможно!

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *