Страшно зверство в Одеса, изгорените първо били насилвани и убити, накрая запалени!

0

ukraynaМного повече от 42 са били загиналите в Дома на профсъюзите в Одеса, разпрастраниха медии. Версията е, че  пожар в сградата не е имало, а огънят е бил просто  постановка. Преди да бъдат хвърлени коктйлите „Молотов“, провокатори блокирали хората в зградата, убивали ги, безчинствали, гаврили се с тях, а накрая ги запалили, за да прикрият следите си.
В социалната мрежа пък  се лансира версията, че първо е бил подпален палатковия лагер на площада. За да се скрият, много от хората избягали зад масивните врати на Дома на профсъюзите. Тези, който паддържат федерализацията на площада изобщо не са имали предварително подготвени бутилки със запалима течност. Откъде тогава е избухнал пожарът в сградата, питат хората.

Тези, които се  скрили се зад вратите на първия етаж, са били веднага  атакувани от активсити на „Десен сектор“. Те пък се криели там доста преди началото на екзекуцията. На първия етаж жертвите са изгорели буквално до кости.

В Дома Профсъюзите полицаите  са намерили в мазето още 160 труп, което в момента се пази в тайна. Телата са  обезобразени,  изтезавани са, правени  са някакви ритуали. Районът е отцепен не  се пуска никой.

На фотоси се вижда, че всичките загинали са с изгорели глави и горните части на тялото.

Дрехите им от кръста надолу почти не са засегнати от огъня. Видно е, че са  поливани отгоре с леснозапалима течност и после запалвани като факли, пишат шокирани роднини.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 
http://youtu.be/hHcIqanP3bA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *