Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Страшен шамар за политиците! Българките не искат да раждат

деца Родените деца в България тази година за пръв път са паднали под броя на родените през критичната 1945 година, алармираха от асоциация „Родители“. Българите се въздържат да раждат, а още по-странното е, че дори ромите предпочитат аборт пред бебе. Причините са, че родителите се чувстват несигурни и не знаят дали ще могат да изхранят едно дете и да му осигурят прилично детство. Все по-засилващата се безработица, продължилата с години криза, липсата на пазар на труда за младите хора ги прави песимисти и те предпочитат да останат бездетни, отколкото да се чудят как да хранят малчуганите си. Опитите за реализация в чужбина също лишават хората от деца, те предпочитат кариерата. А после става късно. Непрекъснатите примери по медиите как родители мизерстват с малките си, как на болни деца не се отпускат пари за лечение още повече прерязват ентусиазма на младите да направят истинско семейство.ромски деца Не са без значение и замразяването на детските надбавки, парите за майчинство, отказа на работодатели да назначават майки на работа, липсата на места в детските градини и като цяло песимизма, който е обхванал българите. Нацията ни не само не се възпроизвежда, но и намалява. По данни на СЗО до 2050 година населението на света ще се увеличи с 2,5 милиарда души, а българите обратно – ще намалеят до 4,5 милиона. Картината става още по-тъжна с тенденциите всеки образован нашенец да търси реализация в чужбина, защото тук трябва да работи за унизителни суми. Много от селата ще опустеят, ще намалее и населението в малките градове. Дотогава България ще има вече хубави пътища и магистрали, но по тях ще пътуват предимно чужденци, сочи тъжната статистика. Тази година се очакват още по-малко бебета и от миналата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Страшен шамар за политиците! Българките не искат да раждат

  1. jhhhllk Отговор

    04.01.2013 в 18:47

    По добре булгаристанската измет да спре да трови света с ганьовци и пурковци ! 80% от населението е проста,изперкала скапана чалгаджийска измет ! 80% трябва да умрат ! УМРЕТЕ УМРЕТЕ УМРЕТЕ измет мръсна долна селска

  2. ТЪПЧО БАЛКАНСКИ Отговор

    28.05.2013 в 2:54

    Прав е изказалия се преди мен. Българките не искат да раждат защото техните родители ги готвят за тарикатки и за булки в чужбина. Те стават крави за разплод на други нации, а тъпият Балканджи Йово мълчи ли, мълчи. Обратно – турците и циганите се множат защото имат по-здрави принципи на семейно планиране. А нашите умници постоянно вдигат законната възраст за брак. Ами тя над 18 годишната коза, която вече е станала изпечена курва и с кого ли не е била трудно ще се излъже да забременее или да се навие на семеен живот и на деца. Ама това някой тъп политик-законотворец трябва да го проумее! Защото цяла Европа е тръгнала надолу от големия си ум и хак да им е, че мюсулманите ще завземат всичко. Те заедно с циганите били педофили. Незнам какви са но те ще останат и ще просперират, а ние ще изчезнем за което на видиотените ни управници не им пука, а тъпите ни сънародници не го осъзнават!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *