Страхотно! Валери Божинов с невероятна награда заради геройската си постъпка!

0

Валери наистина си заслужи бялата лястовица

Валери Божинов бяла лястовицаБуквално няколко дни след като „Господари на ефира” наградиха Валери Божинов със „Златен скункс”, бившият централен нападател на националите се сдоби и с другата голяма награда на предаването „Бяла лястовица”. Това стана, защото наскоро той спаси човешки живот по време на инцидент в столичен магазин.

Тогава Валери Божинов успя да върне от небитието мъж, който си бе глътнал езика и явно нямаше да дочака линейката на „Спешна помощ”. Седмица след инцидента служителите в хипермаркета още си спомнят с ужас:

„По едно време се чу чудовищен крясък, изрева едно малко дете. Разбрахме, че е станало нещо и като отидох до мястото видях Валери, който оказваше първа помощ на пострадалия мъж. Онзи се гърчеше поради липсата на въздух, погледът му бе изцъклен.

Валери Божинов
Първи епизод …

Когато Божинов се опита да извади езика му, мъжът го захапа с всичка сила, едва не му откъсна пръстите. Той обаче подложи анцуга си под главата му, за да не се нарани и в крайна сметка успя да го спаси. А линейката пристигна след повече от половин час”, разказва служителка.

Така, Валери Божинов стана първия и засега единствен притежател на „Златен скункс” и „Бяла лястовица”. Когато му връчиха първото признание не бе особено впечатлен и на няколко пъти се опита да отклони въпросите на репортера. Хора от кухнята на предаването издадоха, че този път е приел наградата с видимо облекчение, въпреки че категорично отказа да разкаже подробности пред медиите за случая в магазина.

http://www.youtube.com/watch?v=f5DX8jyExNg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *