Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стоянка Мутафова забърка грандиозен скандал: Спа ли Антон Радичев с Парцалев? ИНТЕРВЮ

За хомосексуалните подвизи на легендарния Георги Парцалев се носят какви ли не легенди. На големия актьор му се приписват връзки с даскали, с технически работници от киноцентър „Бояна“, дори с цигани…

Антон Радичев

Антон Радичев

Тези дни, 24 години след смъртта му, в списъка с интимните завоевания на Пацо по неволя попадна и популярният и обичан от зрителите Антон Радичев. Артистът с прякор Баба Тонка бе обявен за любовник на именития си колега от примата на българската комедия Стоянка Мутафова. Тя разказа за връзката им в предаването на Карбовски миналата неделя, а откровението й се превърна в новина №1. И нямаше как да е иначе – все пак обвинението за гей забежка на Радичев не дойде от случаен човек.

Журналисти се свързаха със страните в конфликта, за да проврят дали пък не е станало някакво недоразумение. 

 

Георги Парцалев

Георги Парцалев

Антон Радичев: Изтърва ме за зет, затова ме напада

Антон Радичев бе потърсен за коментар още на следващия ден след интервюто на Стоянка по TV7. Популярият и обичан актьор не беше гледал предаването на Карбовски, а все още не беше наясно и какво е казала там за него и Парцалев примата на българската комедия. Наложи се да му резюмираме накратко, след което той ни даде своята версия за атаката на 91-годишната ветеранка Мутафова.

– Г-н Радичев, гледахте ли предаването на Карбовски, в което гостува Стоянка Мутафова?
– Не съм, от вас чувам, че е имало такова предаване.

– Стоянка заяви, че вашата майка ви е завела при Георги Парцалев и вие сте му носили куфарите известно време. А като са ви приели във ВИТИЗ, сте започнали да се преструвате, че не го познавате?
– Никога не съм мъкнал куфарите на Парцалев. Пълни глупости! Човек, когато е на възрастта на Стоянка, започва да говори всякакви щуротии. Колкото и да си преравям паметта, нямам спомен да съм носил багажа на Георги Парцалев. А все още помня добре…

– Познавахте ли се добре с Георги Парцалев?
– Много хора го познаваха. Защо?

– Неудобно ми е да питам, но се налага… Стоянка каза, че сте били любовник на Георги Парцалев…
– (Смее се – б.а.) Ама вие наистина ли…? Какви са тези глупости?! Как е възможно да се твърдят подобни неща?! Няма и капка истина. Имал съм доста приятелки, жени подчертавам, в живота си. През 1974 г. се ожених, а през 1975 г. се роди дъщеря ми. Как ще съм бил любовник на Парцалев?!

– Парцалев плачел пред Стоянка Мутафова, задето, когато ви е пораснала работата, сте се правили, че не го познавате…
– Ооооо, глупости някакви! Не ми се коментират такива безумия. За първи път чувам подобни неща. Простотии! Абсолютни простотии!

Стоянка Мутафова

Стоянка Мутафова

– Защо Стоянка ви напада?
– Не знам, но като се замисля, причините може да са много. Наскоро започнах да играя при Искра Радева в „Михал Мишкоед“ ролята на Стоянка – баба Марта. Може и оттам да идват нещата. Чувал съм, че тя е доста ревнива и може да се е засегнала.

– Стоянка твърди, че не съществувате за нея…
– По-точно казано е, че тя не съществува за мен. Много съм огорчен от глупостите, които е наприказвала.

– Откога не съществува за вас?
– От много години. Бях много млад и дъщеря й също. Бяхме доста близки с Муки. След това години наред Стоянка е съжалявала, че не са ме взели за зет. Как са ме изтървали, такъв актьор?!

Трябвало било да ме вземат! Как така те ще ме вземат мен, аз да не съм някакъв предмет?! Може и оттам да идват нещата, но не мога да съм категоричен. В момента импровизирам, чудя се откъде е това отношение на Стоянка към мен.

– Смятате ли да я съдите?
– Глупости! Тя е възрастна жена, на години е. Жалко е, че се стигна до там. Някои колеги вече обявиха, че е изкукала. Ицето Гърбов се оплаква, че просто е невъзможно да се играе с нея. Не ми се ще да го казвам, но май наистина трябва да си седне у дома и да не се показва. Все пак хората я помнят с добро, голяма актриса е.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

http://youtu.be/69jpcaB4AFY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *