Стоян Златния – малките момичета сами го търсели, а той бил невинна жертва на закона

0
Стоян Златния

Днес се оказа, че задържаният за склоняване към проституция на непълнолетни момичета Стоян Златния, е пуснат от болничното отделение на психиатричната клиника в Ловеч съвсем наскоро. В свое интервю той обяви, че всички обвинения са измислици, а самият той никога не е вдигал ръка срещу млади госпожици.

Освен това стана ясно, че дамите дотолкова се радвали на неговото внимание, че непрекъснато се ревнували една друга. Пред камерите на национална телевизия Златния положи тежка клетва, че никога не е изкарвал пари от красавиците, явяващи се на неговите конкурси.

Стоян Златния

Самият той бил потърпевш, а не бандит. Държавата го намразила по някаква причина, а настоящото управление било чиста диктатура. Стоян е категоричен, че у нас могат да те приберат на топло дори за „дишане на въздух”. Бил арестуван без вина, а не, че е опасен или е свършил нещо лошо.

„Искам всички тези момичета (вероятно тези които го обвиняват – б. р) да дойдат тук и да положат клетва, че говорят чистата истина. Че мен ме съдят без никакви доказателства, базирайки се на голи думи и измислени лъжи. В държавата ни няма демокрация” – продължава да атакува Стоян Златния.

Въпреки публикуваният в мрежите за видеосподеляне скандален видеоклип, на който се вижда, че Стоян Стоянов „дърпа” младо девойче не точно по волята му той е убеден, че не може да бъде извършено „изнасилство” пред повече от петстотин човека. Като цяло, досега не е докосвал младо момиче и с пръст. Девойките обаче го намирали за много интересен и непрекъснато го търсели по най – различни поводи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=jpBp94X0aAE

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *