Стоян Дудов: На конкурсите у нас или трябва да легнеш, или да си платиш, за да победиш

0

Единственото истинско нещо, което съм постигнал съвсем сам, без молби и без протекции, е влизането ми в Брадъра. Навсякъде другаде съм удрял на камък, призна „фенът“ Стоян Дудов. Според неговата версия той съвсем спонтанно си бил качил видеото, като за това му помогнал братовчед му. Като лошо съвпадение нарича благоевградският мачо присъствието си на сцената, когато държал Люси за ръка, докато пеела.

В няколко интервюта подред той си спестява подробностите как се е оказал там. Признава, че имал мисия да целуне Лили, обаче се постреснал, когато тя му казала, че е ангажирана. Според него продуцентите не му оставили време да се разгърне, иначе щял да направи чудеса в Къщата. Единствените чудеса обаче бяха, че с голям зор научи одата за Пацо и почти я изпелтечи.

Стоян говори за различните конкурси в България, на които е ходил. По негови наблюдения спечелилите преди това си плащали на когото трябва, или преспивали, с когото трябва. По честен начин това не се случвало. Той се явявал на много кастинги, но все не успявал, тъй като винаги се намирали такива, които си плащали да ги спечелят. Дудов харесал в Къщата Никола и Пацо. А за Стойка смята, че е много добра актриса. Надявам се, че макар и за пет дни, вече съм станал известен, допълни скромно той.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_8XXk_5MxCY

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *