Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стоянка Мутафова ходила на врачка заедно с майката на Волен

OLYMPUS DIGITAL CAMERAСтоянка Мутафова призна, че познава майката на Волен Сидеров от ходене при гледачка. Ние не се познавахме добре, не зная какъв беше нейния проблем. Не бяхме близки, но за гледачката се търсехме да идем заедно.

Той е хубав мъж, майка му не беше хубава жена, доколкото помня. Той няма нейните черти някак по изсечени са му, по-мъжествено излъчване на лицето има. Външно го харесвам, но не зная какво му е на душата. Не разбирам какви демони го карат да върши едно или друго нещо и да избухва. Казвам го като страничен наблюдател.

Лошото в България според актрисата е, че управляващите са  като орел, рак и щука. Всеки дърпа към себе си, а не правят нещо заедно за страната ни. Което и управление да дойде, то мисли за себе си. Политиците трябва да си загладят противоречията и да започнат да работят заедно. Иначе ще продължим да тъпчем на едно и също място, категорична е тя.

Колкото до врачките, комедийната актриса заяви, че изобщо не им вярва, ама ходела при тях ей така, за профилактика. И все пак нещо може пък да ни кажат, нали, засмя се достолепната дама.

Още като била малка, ходила на гледачка, която й казала, че бъдещето й било на сцената, а най-големият й успех щял да дойде, като стане на 70 години. Тогава, като излязох от къщата на гадателката, започнах да се смея с глас, сал сама на улицата. Хората сигурно ме взеха за луда. Но аз като си представях как 70-годишна баба скача по сцената и жъне успехи, направо се заливах от смях.

То пък взе, че излезе вярно. Къде ги сега тези млади години. 70! Та аз съм била момиченце тогава, подскачала съм по театрите и страната. А сега съм на 91. Старостта ми тежи, но не се оплаквам. Ще стоя на сцената, докато хората искат да ме гледат. На политиците препоръчвам същото.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *