Стойко Сакалиев ходел по чужди сватби да хапне и да пийне

0

Стоййко кукаФутболистът Стойко Сакалиев си прави шеги с другите не само в Брадъра, но и в живота, издаде Зейнеб, с която преди години се движел в една компания в Бургас.  Той просто не беше той, ако не сътвори някоя беля или някой майтап. В неговата компания винаги се превивахме от смях, защото винаги беше готов с някой номер, каза помощничката на Гала. Тя разказа, че Стойко и негов приятел имали специални костюми с хубави ризи и дори папийонки.

Когато скучаели в събота, те отивали пред ритуалния дом и се лепвали за някоя по-пищна и по-многолюдна сватба. Най-спокойно честитяли на младоженците, на кумовете, на родителите и кротко заемали мястото си на богатата маса. От страна на младоженката мислели, че са гости на младоженеца, а от негова страна смятали, че са приятели на булката. Съвсем безплатно те се наяждали, купонясвали, танцували, а ако имали късмет, забърсвали някоя от шаферките да ходят на бар.  Стойко Мира

Същото правели и по време на абитуриентските балове. Те се шмугмали със същите костюми в тълпата, а после се натоварвали на някой от автобусите и потегляли към ресторанта. Още в автобуса се лепвали към някое момиче без кавалер и цяла вечер танцували на бала, като изоставяли автобусната си избраница и се хвърляли към хубавиците.

Подобни номера прави и в Къщата. Той се сдуши със Станка и непрекъснато измислят шеги. Най-веселата беше, когато Стойко се престори, че има мисия. На Мира нареди, че трябва да говори поне половин час с Мишо, иначе ще им резнат седмичния бюджет. На Шамара пък прошепна, че не трябва да говори с Мира половин час, защото отиде бюджетът. Точно 30 минути Мира преследваше като хрътка Мишо, а той с оплезен език, тичаше из  цялата градина, криеше се, запушваше уши и си въобразяваше, че изпълнява мисия.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/7tKsnrjspXs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *