Стоичков луд на тема безплатно по*но

0

Камата гледа еротични сцени с часове в интернет

Легендарният футболист и настоящ добросъвестен баща Христо Стоичков неволно разкри своята страст към безплатните порно филми. За нещастие любовта му към актовите сцени бе разголена в меката на жълтата преса Великобритания и оповестена чрез страниците на английския таблоид „Мирър”.

Христо Стоичков порно

До гафа се стигнало, след като Христо Стоичков решил да сподели скрийншот от Световното по футбол в САЩ със свой почитател, но за зла беда забравил да затвори табовете на браузъра, докато снимал екрана. Тъй като своевременно отворил и някакъв сайт с порно екзотика, умният софтуер запечатал и компрометиращият надпис на екрана.

Снимката със скрийншота на Христо Стоичков обиколи медиите по целия свят буквално за броени часове, а очертаният с бяло кръгче зашеметяващ надпис „Free Porn Sex Video“ не оставя съмнение за слабостта на Камата към пикантните сцени.

Най – интересната част от разговора между запалянкото и Стоичков е моментът, когато привърженикът го пита дали редовно гледа порно. Христо смело отговаря положително и уточнява, че „трябва да се върши работа”.

След известно време съобщението на Ицата в Туитър е изтрито окончателно, но преди да се усети, снимката вече лети с бясна скорост към редакцията на „Мирър”.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *