Стилиян Петров: Добре съм, но всичко е ужасно трудно!

0
Стилиян Петров

Любимецът на футболните фенове Стилиян Петров проговори за първи път, след като преди известно време обяви, че е болен от левкемия. Той съобщи радостната новина, че се чувства добре, но лечението е много тежко и трудно. Най – важното от всичко било обаче, че лечението се развива както трябва и се движи добре.

„Като цяло се чувствам добре, но до момента всичко е ужасно трудно. В болницата се грижат отлично за мен, а най – важното е, че всичко върви в правилната посока” – сподели Стенли.

Стилиян Петров

Той благодари на всички свои познати и непознати приятели за съобщенията, които му изпращат почти денонощно и му вдъхват огромно желание в борбата за живот. Стилиян Петров изказа и специални благодарности към масажистите на „Астън Вила” Алекс и Анди, които вече са сторили много, за да се повишат средствата за борба и превенция на левкемията.

Стенли допълни, че в настоящия момент е подложен на малък цикъл от химиотерапия. Той си пожела в скоро време да се почувства достатъчно добре, за да излезе от болницата и да поздрави всички свои приятели, които го подкрепят и му вдъхват живителна сила. Пожелаваме му го и ние – да се излекува напълно и отново да радва почитателите на футбола с блестящата си игра.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=MgXTCbVpIoo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *