Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стилист Капанов изстеряса – крещи като каруцар на клиентите!

kapanov01Мъжка истерия налегна известния в цяла България фризьор – стилистът Капанов. Клиентки вместо озарени от подобрения си външен вид напоследък излизат направо премазани от отровната обстановка в студиото на Капанов, твърди таблоидът „Шок”. Фризьорът кряка мощно като каруцар и непрекъснато намира повод да овиква за щяло и нещяло наемните си работници.

Обстановката е истински отровена. От истериите на шумно саморекламиращия се като топ коафьор Капанов се стресират не само работниците, но и клиентите. Всичките крясъци се носят над главите на жените, повечето от които са дами на положение – с висок стандарт и вече свикнали поради тази причина повече да ги глезят, отколкото да ги дразнят. Да не говорим, че си плащат доста яко за kapanov02удоволствието да бъдат разкрасени именно в салона на Капанов. Но изблиците на божествен гняв у стилиста не спират само с подчинените му. Той изстрелвал доста язвителни забележки и към клиентките, ако си позволят да шавнат малко по-рязко, отколкото е нормално по критериите на стилиста Капанов. А повод да изпадне в поредната мъжка истерия е, ако нещо наоколо се изцапа повече от позволеното /ако въобще е позволено/ от него.

Колкото и да са свикнали да бъдат мачкани българите вече се умориха да ги овикват за щяло и нещяло. Да не говорим за заможните дами. Те няма да си жертват новопридобитата гордост и самочувствие заради добрия изглед на прическите им. Още повече – живеем в пазарна среда. А това означава, че избор винаги има… skandalno.net

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *