Стелла ревнува от Райна, следи Наско изкъсо

0

Райна ревност СтелаУж тежко контузената Стелла, която трябваше да пази леглото, според лекарите, предпочете снощи да пази Наско.

Той танцува с красивата, пластична и чаровна Райна и имаха само три дни за репетиции. Въпреки това двамата се сработиха веднага и показаха зашеметяващо изпълнение на сцената. Залата стана на крака, но журито отново му намери кусури, което пък изобщо не засегна Райна, защото тя е само заместничка.

По-засегната изглеждаше Стелла, която напълно нормално си крачеше напред-назад из бекстейджа, въоръжена с чаша бяло вино в ръка. Райна бравоКамерата я хващаше епизодично и винаги чашата беше току що напълнена. Колко вино изпи американската каскадьорка, никой не разбра. Но тя като орлица се мяташе върху Наско, оправяше му костюма, отъркваше се в него, всячески показваше на Райна, че той й принадлежи и дори накрая, когато те стояха да чакат оценките си, тя се залепи за тях и започна да целува партньора си. Чак накрая се сети да благодари и на Райна, че я заместила, но с половин уста.

Зад кулисите говорят, че дамата от Америка е присъствала и на репетициите на новата двойка, за да покаже кой е господарят на Наско и да предупреди Райна с „Долу ръцете!“. Самата фолкпевица, която преди две години спечели „Денсинг старс“ се правеше, че Стелла не й пречи, но нямаше как да не се дразни от това непрекъснато вмешателство. На дансинга певицата, която няма никакви аспирации към Наско, защото си има нова тръпка, показа, че танцува не по-зле от Стелла, а Алфредо притури сол в раната и каза, че това е истинска емоция на сцената, без ненужното преиграване. Калин Сърменов пък даде на Райна  10 плюс и това окончателно вбеси професионалната американска танцьорка.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/5PJ4so0X-Tg

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *