Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стефка Берова: Лили Иванова искаше да ме убие!

Ето как Лили Иванова си разчиства пътя към върховете на славата!!!

Стефка Берова

Стефка Берова

Певицата и актриса Стефка Берова реши да проговори за отношенията си с Лили Иванова десетилетия, след като между двете избухва грандиозен скандал. Тя разкрива, че жаждата за слава на примата едва не става причина за смъртта ѝ, от който случай и до днес не може да се съвземе. Заради преживения шок изкарва най – хубавите години от живота си на хапчета и успокоителни.

Далеч назад във времето, Лили Иванова вербува Стефка Берова да ѝ стане съпрот за голямо турне в бившия СССР. Преди това обаче имат съвместно участие в Русе, където са и НЛО, Борис Годжунов и Чочо Владовски. След края на спектакъла се оказва, че никой не иска да вземе Стефка Берова в автомобила си на връщане към София. Самата Лили отговаря уклончиво и категорично отказва да я качи в нейната кола, защото винаги пътува сама.

Лили Иванова

Лили Иванова

„А истината я разбрах след години. Лили Иванова искаше да ходи на друго място и пазеше това в тайна, за да не я засенча. На другата сутрин станах рано и малко след шест слязох на рецепцията, за да питам какво става с колегите. Служителката ми каза, че те вече са тръгнали. Стана ми толкова лошо, че щях да умра скоропостижно. От обида и заради неочаквания шамар. Много ме нарани Лили тогава, много ме заболя. Припаднах и ми потече кръв от носа. Това обаче ме спаси от нещо много по – лошо, защото можех да получа инсулт. Такава кръвна обида не се забравя, а аз оттогава съм на хапчета. Въпреки всичко преди два месеца ѝ простих и сега отново ще я поздравя” – вълнува се Стефка Берова от преживения преди десетилетия шок.

Прошката дошла наскоро, докато гостува на дъщеря си Косара в САЩ. Друга българска емигрантка споделя пред Стефка Берова, че е гледала Лили Иванова по телевизията и примата казала добри думи за нея. Тогава се случило чудо и Стефка взела решение да прости за всички сторени от Лили злини.

„Странен човек е тази Лили Иванова. Понякога помага, но си брани територията с нокти и зъби. Всеки се променя с годините и сега съм сигурна, че на нея ѝ е много тъжно, задето ме огорчи така навремето” – приключва Стефка Берова.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *