Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стефан към Влади: Нали баща ти е Бог, защо ми звъниш?

Това е поредният слух за отношенията баща и син, който заля медийното пространство. След като излязъл от Къщата Влади позвънил на баща си, той няколко пъти не вдигнал телефона, а накрая отговорил – защо ме търсиш, щом баща ти е единствено Бог, защо звъниш на мен?

Според Ирен нервите на актьора били толкова обтегнати, че той заплашил сина си, че ще се откаже от него и ще му вземе името. Според приятели на Стефан, той бил единствено разочарован и наранен, но никога ни би изрекъл тия думи по телефона и никога не би се отказал от детето си, първо защото е единствената негова плът и кръв и какъвто да е Владко, той си му е дете и второ защото един такъв скандал не би бил от полза за никого. Данаилов не е давал повече изявления след това, което направи при Кеворк, но за сметка на това Ирен залива медиите с противоречиви твърдения, като се почне с това, че не е дал нито лев за детето, след което пък много се грижил за тях, като се родило, купил му креватче и им носел чисти екологични храни за двамата, та се стигна до Мария – основният враг на Ирен в цялата история.

 Самата актриса подхвърли, че Мария заплашвала мъжа си със самоубийство, ако я остави, или доведе сина си вкъщи. Тя даже два пъти се опитала да реже вените си. Като се има предвид фактът, че Мария се развела, за да се ожени за Стефан и направила огромна жертва, вероятно на него не му е било лесно да я остави. Пък и актьорът явно е разбрал вятърничевия характер на любимата си и прекрасно е знаел, че тя никога няма да бъде жена на един мъж. Дали се е състоял този телефонен разговор или пак е плод на богатото въображение на Ирен, не е ясно. Но тя би трябвало най-после да млъкне и да се ожени спокойно за новата си любов, оставяйки миналото на мира.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Ert2ULRkqTQ

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *