Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стефан Данаилов: Владо и майка му нарочно искат да ме очернят!

Стефан Данаилов

Популярният актьор Стефан Данаилов разкри, че според неговото лично мнение незаконният му син Владимир и майка му Ирен Кривошиева искат нарочно да го очернят в очите на обществото, чрез обидните си изказвания пред камерите на „ВИП Брадър”. Изпълнителят на цяла поредица успешни роли загадъчно загатна, че е напълно възможно скандалът да е и на политическа основа.

Бившият културен министър беше гост на скандалния журналист Кеворк Кеворкян, който предизборно възроди отдавна забравеното си предаване „Всяка неделя” с помощта на тъмни политически сили. Стефан заяви категорично, че акцията срещу него стартирала още по време на президентските избори през миналата година и едно от основните оръжия на враговете били именно Ирен и Владимир.

Владимир Данаилов

Историята за отношенията му с извънбрачното си дете и бившата си любовница, Данаилов определи като обществена тайна, която от време на време била споделяна по някои издания още преди време. Особено в жълтите медии. Той изказа съжаление, че обществото в последните години се интересувало само от личните и обществени провали на медийните звезди.

„Това е истината, че хората започнаха да се интересуват само от клюките. Аз обаче нямам някакви притеснения, че съм направил нещо нередно или сторил някому зло. Мисля си, че съм добър човек, но не искам да налагам това мнение на обществото”

Стефан Данаилов сподели още, че отдавна е надживял периода, в който искал да се харесва на всички. Когато това било така, бил едва на 28 -29 години. За последно, актьорът категорично отрече слуховете, че ще влиза във „ВИП Брадър”.

Виж видео със Стефан Данаилов:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Стефан Данаилов: Владо и майка му нарочно искат да ме очернят!

 1. Димитрова Отговор

  01.10.2012 в 11:01

  Eстествено е Ст.Данаилов да се опитва да се защити.Но е нелепо да казва за себе си , че е добър човек. Отдавна сме му казали“ ЗБОГОМ“

 2. Кирева Отговор

  01.10.2012 в 12:49

  Пълно разочарование, вече не ми е толкова интересен и не бих искала да го гледам в никой филм. Той не вижда ли че синът му има нужда от него, от близък човек който да го изслуша, който да държи за него, да го подкрепя, да му показва грешките. Явно мъжете и жените мислим по различен начин. Една майка никога не би си оставила децата.И аз му казвам ЗБОГОМ на министъра на културата.

 3. Бай Мангал Отговор

  01.10.2012 в 13:46

  Нима е възможно някой да очерни това нищожество? Та то е по-черно от дявола! Дори е с черни дрехи на снимката! Бездарен артист, неграмотен министър (при това не на какво да е, а на културата!) и псевдокомунист! Трудно е да си представя нещо по-черно!

 4. vili_matova Отговор

  01.10.2012 в 15:42

  Без значение е кой и какъв е Стефан Данаилов. Едно е ясно, че Ирен Кривошиева се е справила много зле като майка и за това не и е виновен Стефан Данаилов. Докато беше млада и ставаше за нещо си вя гъза из Америка, а сега видиш ли детето й имало нужда от баща?! А до сега нямаше ли? Може само да е благодарна, че на гърба на Стефан изкарва по някои лев и до днес , но само в София. Написала книга? Написала е за жълтата преса много неща и е жалко, че с това се храни, а има големи претенции. И още по-жалко е , че детето и е жертва на нейната простотия.

 5. Венков Отговор

  01.10.2012 в 18:07

  Под достойнството на всеки нормален мъж е да се оплаква и реве, но това не се отнася за Ламбо. Когато беше на върха, благодарение на това, че беше партиен секретар и величаеше БКП, не се оплакваше – имаше самочуствието на велик актьор. Плюеше по знаменитоси като Ален Делон. Даже песничка му беше съчинил: „Ален Делон, ах този син балон…“. Доносничеше за колегите си и бъркаше под полите на „другарките“. Но, гребена му нещо клюмна. Великия актьор, професор и порядачно пиянде стигна до там, че продаваше гласът си за да прави реклама на ракия. А сега видите ли, синът му искал да го очерни. Черния човек и дявола не може да очерни…

 6. Дани Отговор

  01.10.2012 в 18:45

  Като съдя по грамотността на писалите преди мен си мисля, че Стефан Данаилов не е лъжица за тяхната уста – твърде е голям, за да го лапнат. Ще го пооплюят, защото само това могат злобните и завистливите и ще оклюмат носове в очакване на нов скандал!
  Мисля си, че Данаилов е преди всичко невероятен актьор – обаятелен и чаровен, признат и навън и никой няма право да го обижда по този начин.
  Не гледам онова предаване, но си мисля, че те използват името на Данаилов, за да предизвикат и тези, които не ги харесват да ги гледат. Е, аз лично няма да го направя.
  Колкото до Ирен Кривошиева -з тя май пропиля таланта си и сега се подвизава само като мъжемелачка, но при Стефан Данаилов май удари на камък. Жалко, че така е настроила и възпитала сина си – той е комплексар и не може да се съизмерва с баща си – не му достига много!
  Господин Данаилов, не обръщайте внимание на тези нищожества – не го заслужават! Творете, за да ни радвате с нови роли!

 7. Венков Отговор

  01.10.2012 в 20:59

  Дани казва: Мисля си, че Данаилов е преди всичко невероятен актьор – обаятелен и чаровен…

  Изключителен! Нека си припомним предизборния клип в трамвая заедно със сегашния шеф на ПЕС Сергей Станишев. Каква красота, какво изящно изпълнение на двамата актьори! Незабравимо!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *