Стефан Данаилов играе манипулатор в зловеща продукция

0

Ламбо ще се превъплати в ролята на манипулатор и сладкодумен зловещ хитрец. Това предвижда новият сезон на bТV.

Новата продукция ще бъде пусната в най-гледаното време и ще е филм от рода на „Туин Пийкс“, но интерпретиран по нашенски. Стефан Данаилов ще е глава на фамилия от силни на деня, депутат, който не се колебае за начините, по които постига целите си, дори и с цената на жертви, стига жертвата да не е самият той.

Той праща сина си на опасна мисия и младият мъж умира. Тайно дава хапчета на жена си, които я правят да изглежда безволева, безпаметна, а накрая и луда. Прави го, за да не свидетелства срещу него и да запази свободата си. В „Стъклен дом“ Данаилов вършеше всичко, за да осигури родата си. Тук е обратното. Актьорът е приел неспецифичната за него роля, но смята да я изиграе с хъс в мистъри сагата. Снимките започват след няколко дни, а излъчването на сериала е определено за началото на есента.

Сценаристите обещават, че ще шокират аудиторията с многото обрати и мистерията. По непотвърдена информация за централни роли в продукцията се борят  Яна Маринова, Георги Стайков и Параскева Джукелова.

„Стъклен дом“ върна Ламбо на малкия екран. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *