Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стартира процедурата за отнемане лиценза на ЧЕЗ

Доказаха и участието на ДКЕВР в ограбването на българския народ

ИзЧЕЗвайте от България!

ИзЧЕЗвайте от България!

Главният прокурор Сотир Цацаров обяви, че най – накрая е стартирала процедурата по отнемане лиценза на мафиотската групировка ЧЕЗ. От неговото изказване стана ясно, че началниците на ДКЕВР са участвали в престъпната схема на чешките структури и съвместно са източвали милиони и милиарди левове от хората и държавната хазна.

„Още при първите проверки на Върховната прокуратура в ДКЕВР бяха установени масови нарушения, най – вече в периодите за отчитане на потребената електроенергия. Въпреки МНОЖЕСТВОТО оплаквания на граждани, от комисията не са реагирали нито един път. Защо – това е повече от ясно” – коментира той.

Сотир Цацаров гледа с вяра в бъдещето

Сотир Цацаров гледа с вяра в бъдещето

В крайна сметка, след анализ на резултатите от проверката, Върховната административна прокуратура е внесла две свои предложения до настоящото ръководство на ДКЕВР. Първото е да стартират административно – наказателна процедура за всеки отделен случай на нарушение, срещу виновните лица. Второто предписание гласи, че трябва незабавно да се стартира процедурата по отнемане лиценза на ЧЕЗ.

„Прокурорите и данъчните бяха впечатлени от безхаберното поведение на ДКЕВР, които са одобрявали под път и над път цели купища необосновани разходи на това ЕРП. От това може да се направи извод, че комисията е обслужвала интересите на това дружество и въобще не е изпълнявала функции на регулатор. По всяка вероятност , получените от проверките в ЕРП – тата резултати ще ни насочат обратно към служителите на ДКЕВР” – коментира главният прокурор.

Той обаче не даде отговор на същинския въпрос – КОЙ и ЗАЩО е позволил на ДКЕВР да прави каквото иска и да заговорничи срещу народното благо. Защото на всички е повече от ясно, че без нечие височайшо благоволение, чиновничетата на комисията не биха си и помислили да престъпват закона по този толкова груб и безотговорен начин.

Доколко и докъде ще стигнат силите на чиновническия апарат и на самия Сотир Цацаров тепърва ни предстои да видим. На обикновения българин му остава единствено да се моли на Бог, виновните поне да бъдат изгонени (защото никой освен народа няма да ги накаже) и управниците да докажат, че ръководят истинска държава.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=b-9Lzf3SGFM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Стартира процедурата за отнемане лиценза на ЧЕЗ

  1. Ямболлия Отговор

    17.03.2013 в 22:10

    Някой ще ми каже ли какво прави Ваня Велева в НАП – Ямбол. Това е най-тъпата и миризлива курва на града, която прави кариера като прави свирки и си предлага гъза на началници и властимащи.

  2. maria gospodinova 777 Отговор

    19.06.2017 в 22:25

    vsichki anomalii i prestaplenia srestu naroda i darjavata sa s blagosloviara na gerb i balgarpubieca b borisov na 9 septemvri 2017 da gi izhvarlim ot jivota na naroda mrazim borisov iskame prezidentska republika i topli otnosenia s bratska rusia

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *