Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Стари бойлери гърмят по морските квартири

Бойлерите по морето са опасни за живота на туристите

От край време българските летовници масово предпочитат да нощуват в квартири по морето, защото те са много по – изгодни, но крият много неочаквани рискове. Туристите, които решат да спестят някой лев от нощувка, попадат буквално в къща достойна за снимки на филм на ужасите.

За да си позволят лятна почивка, хората приемат какво ли не

Хазяите по морето изправят летовниците пред ужасно мизерни условия и дори стаите, които предлагат да са в читав вид , то така нужните в жегите бойлери са под всякаква критика. Масово бойлерите по квартирите в летните ни курорти са по на 15 – 20 години ръждясали, даващи куп дефекти и са си откровена заплаха за живота на летовниците. Съвсем естествено, когато видят стария и некачествен бойлер, туристите се опитват да преговарят със своите хазяи, той да бъде сменен или поне проверен от техническо лице, дали е в изправност.

Алчните хазяи обаче уверяват, че всичко е наред и после се почват проблемите за почиващите. Редовно старите уреди правят проблеми на плажуващите, а не са един или два в случаите, в които бойлерите гърмят и само по чудо жертвите са малко.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Стари бойлери гърмят по морските квартири

  1. Това е много опасно! Един неизправен бойлер може да убие много хора и да бутне цяла кооперация. Това на практика си е една потенциална бомба. А хазяите недоумявам как могат да рискуват всичко това, при положение, че имат много туристи през цялото лято и че един бойлер струва няма и 200 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *