Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Станка Златева се запече: Не мога да тръцкам пред камери!

Станка и ВаняГолям проблем си докара Станка Златева. Смелата боркиня се срамувала от камерите в тоалетната, което довело до сериозно запичане. След като си посъветва на ухо с дамите и пи чай „Сани“ и слабителни хапчета и ефект нямаше, тя се обърна жално към мъжете, като взе за подкрепа Ваня Червенкова.

Сега истината да си говорим – всеки човек пръцка. Нали? Събеседниците й Тервел Пулев и манекенът Мариян кимнаха с глави в знак на съгласие.  Всеки човек ходи по голяма нужда и не пуска розички, а друго нещо, нали, изрече смело тя.   Те пак енергично закимаха. Е, кажете, как да го направя пред тази камера, която се е облещила право срещу мен?, проплака Станка. Аз за да пръцна тихичко, пускам силно водата, за да не се чуе, но непременно трябва да уцеля времето на пълненето на казанчето и моята си нужда. Пък как да го уцеля, то да не става по поръчка?!

Какво? В тоалетната има камери? – изрева Тервел? Ще ги съдя! Наистина ли има, стресна се Мариян. Мариян1Това вече е извън всякакво приличие. Това е перверзия, запали като моторетка манекенът. Дайте да отидем да се оплачем на Големия брат. Какво ще се оплакваме – дайте да отвинтим камерата, или да я покрием с палцал. Вие сте по-високи и ще можете да я стигнете.

Триото веднага нахлу в тоалетната и отвинти нещото, което им приличаше на камера. Ама те ако искат…те могат да ти сложат камера, колкото карфичка. И ти няма да я видиш, каза замислено Пулев. Надявам се няма да ровим в цялата тоалетна. Стига ми, че тази голямата я няма, рече щастливо Станка и започна да разкопчава дънките си. Хайде махайте се сега, че имам работа. Дано да е голямата работа,  че толкова чай изпих, а файда нямаше.

Записът  дискретно се отклони и така не стана ясно оправи ли си запека Станка, или вътре започна да мисли за камери колкото карфички, забучени из цялото помещение.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *