Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Станка Златева плаче: Защо са ми медали, като нямам съпруг и деца!

Станка децЗа какво са ми тези медали? Те ли ще ме топлят на стари години, те ли ще ме питат как съм? – попита Станка Златева, след като посети сираците в дома на отец Иван Нови хан. Тя дълго прегръща дечицата, които я наобиколиха, почерпи ги със сладки, които беше направила почти сама с помощта на Ваня и Стойко.

Тук човек трябва да дойде сам. Да дойде и да даде това, което е на сърцето му. А не с камери. И не само с един поднос сладки, а с много повече неща.  Това е голяма трагедия и всички трябва да се замислим как може да помогнем на тези хора. Но тихо и без фанфари.

След това се гушна при Ваня и започна да й разказва със сълзи на очи, че мечтата й е да намери човек, до когото нощем да се гушне, да си имат поне три деца и да обиколят Бългрия и някои интересни места в света. Станка ддецаАз съм живяла досега като в казарма, каза олимпийката шампионка. Общежития, тренировки, хотели, зали. Даже като отида в чужбина да се състезавам, аз виждам само пътя от хотела до залата за тренировки и от хотела до залата за състезания. Режимът е много натоварен и няма време за разглеждане на забележителности.

Аз моя живот съм го посветила на спорта и страната си. Искаха за три милиона долара да ме купят в Азербайджан, но им казах, боря са само под български флаг. Но усещам как времето минава, а моята младост е минала в тренировки и състезания. И истинският живот е минал и отминал.

Нищо не е отминало. Ще си намериш съпруг, ще родиш деца, галеше я Ваня по косата, но и в нейните очи се появиха сълзи.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Станка Златева плаче: Защо са ми медали, като нямам съпруг и деца!

  1. Марио Отговор

    06.11.2013 в 9:37

    Ни може, мила. Или едното или другото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *