Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Станка Златева се учи на с*кс от Еделвайс

Станка и ВаняСтанка Златева призна, че не й върви с мъжете. Това са едни използвачи, едни хора, които като донесат сметката в ресторанта, бързат да отидат до тоалетната, за да я платя аз. Мислят, че като имам много медали, значи имам и много пари. Дали имам пари или не, няма значение, защото ако някой те покани на заведение, би трябвало да плати сметката, нали? Все пак аз съм дама.

Шампионката загатна, че е имала много връзки, но бързо се разочаровала. Тя искала до себе си стабилен човек, който да я уважава, дори глези. А не търсач на пари. Затова и напълно се разочаровала. В мен ли е грешката, в тях ли, не знам, но все попадам на неподходящия. Затова сега си нямам приятел и сигурно ще си остана стара мома, каза тъжно тя.

Еделвайс я гледаше с искрено учудване и твърдо заяви, че мъжете трябва й  са длъжни да я глезят една жена като принцеса.Еделвайс3 Такова нещо, като жената да плати сметката й се струвало невероятно да се случи на самата нея. Освен това тя посъветва Станка да не търси в една връзка непременно щастлив край със сватбени камбани. Опитай се да извлечеш от всеки мъж най-хубавото.

Наслаждавай се на с*кса, не се оставяй да бъдеш сама и без никого до себе си, каза актрисата. Търси удоволствието във всичко, не мисли за после. Една жена трябва да преживее всичко, за да намери най-доброто за себе си и самата себе си.

Ама значи казваш да си намеря любовник, а  после да си търся съпруг, премигна невярващо Станчето. Да. Това ти казвам. Опитът ще те направи много по-различна и тогава ще намериш истинския. То хубаво, ама аз съм много загубена, въздъхна шампионката, но се оттегли и дълбоко се замисли дали пък да не послуша ценните съвети.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *