Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Станка Златева към Златка: Олеле, приличаш на кон!

Златка и НикиСтанка Златева едва не изкара Черната Златка от релси, когато се затича да я посрещне. Спортистката застана в подножието на плейметката, изгледа я отдолу нагоре и чистосърдечно възкликна: Олелееееее, ама ти приличаш на кон! След което видя смутената физиономия на Злати и се поправи: Искам да кажа, че си много висока и трябва да те гледам отдолу, или да се кача на столче.

Златка, която не иска да влиза в конфликти още от първия ден, дипломатично каза, че ще си свали обувките. Станка ги изгледа с истинско любопитство и  се изцепи: Е, аз такова нещо посмъртно не мога да обуя. Веднага ще падна.

Парадоксалното в сцената беше, че докато беше навън, Златка непрекъснато се възхищаваше от Станка и я сочеше за свой фаворит. А като влезе, спортистката беше първата, която й нанесе жесток удар, оприличавайки я на кон. Никой обаче не може да вини момичето от Крушаре. Станка хот докТо не влага лош умисъл в думите си, не иска да обижда, а си казва истината направо в очите. Също като Златка, и то е так – так.  В неговите представи високото нещо от нейния роден свят е конят. А конят е красив и това трябваше да се тълкува като комплимент.

Нито плейметката обаче, нито зрителите   възприеха думите като комплимент. Нищо чудно сега на Злати да й излезе прякор Конят. А иначе и двете момичета са близки по душевност и със сигурност ще изгладят недоразумението при първата им среща

Златка стана хит с първото си влизане във ВИП Брадър. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *