Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Мира Радева: Станка Златева е задръстена

Мира22Голяма е разликата между Тервел и Станка, а и двамата са спортисти, направи поредното си гениално заключение Мира Радева. Тя е оттук – дотам и не иска да възприема повече. Стои си на нивото, на което е и не жалае да прекрачи в непознати води. Тервел е като гъба. Слуша, попива, ограмотява се.

Станка напротив. Като чуе нещо различно от собственото й мнение или кръгозор, се свива като таралеж и се съпротивлява. Тя от кое село беше? Крушари ли? – ехидно попита Мира. Навсякъде разправя, че иска да има партньор в живота, а тук вместо да го потърси, или поне да потърси съвети как да го намери, се е залепила за единствената жена, която няма мъж в живота си – Ваня. На какво може да  я научи Ваня? Да си роди дете от някой донор и да си го гледа сама. Но Станка не приема чуждото мнение, не приема непознатото, не смее да рискува, нито тук, нито в живота и затова ще си страда сама, обобщи Мира. Станка и Ваня

Така тя нанесе удар върху съпреничката си Ваня и я представи като захлупена и задръстен, понеже не й вървяло с мъжете и никой мъж не я харесвал и едновременно я обвини, че ще превърне Станка в свое подобие.  Голямата социоложка пропусна нещо, което Станка каза в самото начало. Аз няма да се хвърлям тук в любовни авантюри, няма да правя сеири на хората, ще се държа максимално естествено и няма да се поддавам на провокации. Ще бъда самата себе си, но намя да правя циркове на останалите.

Спортистката се придържа максимално към плана си, държи се естествено, но и не разкрива нищо от личния си живот и смята по-справедлевата страна Ваня, вместо Мира. Затова и търси нейната компания, защото се бунтува срещи вечно цирикащата Мира. В интерес на истината Ваня не я учи как да сваля или не сваля въже, а я смята за достоен събеседник, с когото могат да обсъдят нещата по женски. Мира обаче се дразни, че тя не е  нейния лагер и под нейната опека  и а нарича жена с дефицит.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *