Станислав Яневски или Виктор Крум от “ Хари Потър“ минава под венчилото

0
Станислав с бъдещата си съпруга

Българският актьор, който проби в Холивуд се сгоди за любимата си –  секси танцьорката Вероника, която е само на 20  години. Станислав Яневски който съумя да пробие  в голямото кино с ролята си на Виктор Крум в “ Хари Потър“ сподели, че съвсем скоро смята да мине под венчилото със своята любима,  която всяка вечер кълчи кълки пред зажаднелите за секси формите й мъжки погледи.

Виктор Крум минава под венчилото

Актьорът споделя, че е със своята любима само от година и половина и съвсем изненадващо е решил да й  предложи, но определено счита, че тя е жената за него. Станислав Яневски предложил на Вероника далеч не романтично в автомобила си насред нищото, но пък за сметка на това бил въоръжен с красив пръстен със сапфир и тя без много, много да му мисли приела предложението му за брак.

Актьорът споделя още, че с нетърпение очаква с Вероника да се превърнат официално в семейство и не изпитва  абсолютно никакви притеснения от професията й, като счита, че и неговата не е много по – различна само сцената, на която се разголва,  той е друга.

Станислав Яневски се жени! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *